Van Wiefferen voor het totaalplaatje

15 april 2009 om 00:00 Nieuws

,,Of, bij het stofferen van meerdere kamers, mee te denken met de klant over de efficiëntste en de comfortabelste aanpak. Het helpt dat we onze eigen stoffeerders in dienst hebben, je weet dus dat de kwaliteit van het leggen ook gewaarborgd is. Sinds een jaar gaat ons meedenken nog verder, we hebben namelijk een styliste in dienst genomen. Zij bezoekt de klanten thuis en helpt hen bij het inrichten van hun woning.”

AMERSFOORT - Familiebedrijf Van Wiefferen staat voor aandacht en service. Ondernemers Paul en Edith en hun medewerkers zetten zich iedere werkdag voor 100% in voor hun klanten. En die aanpak loont, want de onderneming groeit. Edith van Wiefferen over ouderwetse service gecombineerd met de nieuwste producten in interieurland. ,,Klantwaarde staat bij ons voorop. Dat betekent niet alleen thuis opmeten maar ook, vooral bij senioren, helpen met het verschuiven van de meubels wanneer iemand dat niet kan.”

De nieuwe gevel geeft Van Wiefferen een veel luxere uitstraling dan voorheen. ,,Daar zijn we wel een beetje bang voor”, geeft Edith aan, ,,dat klanten denken dat we veranderd zijn. Dat is dus beslist niet zo, we zijn nog steeds dezelfde, we staan open voor iedereen.”

Van Wiefferen staat bekend om haar brede assortiment. ,,Wij bieden onze klanten het totaalconcept voor het stofferen van hun woning. Dat begint bij tapijt, marmoleum, novilon, laminaat en parket. Dan natuurlijk karpetten, gordijnen, vitrage, binnenzonwering en horren. Alles door ons ingemeten, op maat gemaakt en deskundig bevestigt. Sinds kort zijn we nog completer. We verkopen ook accessoires zoals vazen en kastjes. Je kunt hier terecht voor een enkele deurmat tot een complete inrichting.”

De service is ouderwets de collectie is dat zeker niet. ,,Het innovatieve vermogen van de fabrikant verbaast me telkens weer. Dit jaar introduceerde Forbo de nieuwe marmoleumcollectie Global 3 met daarin de Striato, dat heeft een hele mooie houtstructuur. Bijzonder zijn de karpetten die je zelf kunt samenstellen van Heugategels en het nieuwe laminaat met planken van meer dan twee meter lang. Je hebt dan een complete boom in je woonkamer, dat geeft een enorm verlengend effect. Dan hebben we dit jaar nog de buitenkarpetten, bedoeld voor het terras. Ze zijn gemaakt van kunststof maar hebben een sisal uitstraling en kunnen in weer en wind buiten blijven liggen. Vergeet ik nog bijna het behang van PIP, dat is echt hip. Bij de gordijn en vitragestoffen lijkt het alsof de fabrikanten teruggrijpen naar het verleden maar dan gepimpt. Bijvoorbeeld velours met een kreukeffect, stoffen met glimmertjes of glans.”

u Van Wiefferen, Kamp 69, telefoon 033-4721605, fax 033-4332717, info@vanwiefferen.com, www.vanwiefferen.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie