Beauty-N-Joy

8 april 2009 om 00:00 Nieuws

,,De sfeer moet ontspannen zijn. Beauty-N-Joy is een echt feel-good bedrijf”, omschrijft José het gezamenlijke doel van Hanneke en zichzelf. ,,We zijn erg open tegen elkaar, natuurlijk, iemand moet de beslissingen nemen, de leiding hebben. Maar dat sluit de menselijke kant niet uit, er heerst hier een enorme saamhorigheid onder de medewerksters. Dat werkt door in de sfeer, onze klanten profiteren van de goede verstandhouding in het bedrijf.”

AMERSFOORT - José van Melzen en Hanneke Brattinga zijn al meer dan tien jaar zakenpartners. Samen runnen ze Beauty-N-Joy. De verwenwereld van de beide onderneemsters en hun 18 medewerkers bestaat uit een kapsalon, een schoonheidssalon, een nagelstudio, voetverzorging en een parfumerie, kortom alles voor een complete verwensessie. ,,Onze missie is het neerzetten van een leuk, trendy bedrijf met oog voor de klant. Kwaliteit en gezelligheid zijn het belangrijkst. Klanten moeten zich prettig voelen.”

In oktober 2009 bestaat Beauty-N-Joy tien jaar. Dat jubileum wordt vanzelfsprekend gevierd. Zo doen zijzelf en 5 medewerksters mee aan de A Sister’s Hope Walk. Een borstkanker- sponsorwandeling over 60 kilometer van Amersfoort naar Amsterdam. ,,We wilden iets bijzonders doen ter ere van onze eerste tien jaar. We steunen de borstkankercampagne altijd al. En de Sister’s Hope past daar goed bij.”

Onlangs introduceerde Beauty-N-Joy de Beauty Points spaarpas. Daarmee kunnen klanten sparen voor korting op alle diensten in de verwenwereld. ,,We waarderen onze trouwe klanten en willen hen met de pas belonen voor hun klandizie. De korting kan oplopen tot 50 euro. Spaarpashouders kunnen hun saldo op ieder moment online bekijken.”

Trends en innovaties volgen elkaar in een rap tempo op bij Beauty-N-Joy. ,,In de kapsalon ligt de nieuwe lijn van Kerastase. Bij de make-up is de zonnelijn van Lancaster nieuw, van Givenchy is de nieuwe voorjaarslook verschenen. Verder heeft een van onze medewerksters zich net de nieuwe trends in permanente make-up eigen gemaakt. Het komt er, onder andere, op neer dat je waneer je niet zo tevreden meer bent met eerder aangebrachte permanente make-up, dat kunt laten herstellen. We hebben de Ellipse in huis, een revolutie in duurzaam ontharen. Met de zomer in aantocht kan je nog net in zes tot acht keer bv de bikinilijn aanpakken, hoef je je daar de rest van je leven ook geen zorgen meer over te maken, bovendien profiteer je tot juli van 50% korting. Dan zijn er nog allerlei leuke nieuwe sieraden binnengekomen zoals geluksarmbandjes van leer en zilver.”

u Beauty-N-Joy

Ariane 50

3824 MB Amersfoort

033 475 00 04

www.beauty-n-joy.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie