HEMA Emiclaer sprankelt

11 maart 2009 om 00:00 Nieuws

,,Bovendien was de apparatuur toe aan vernieuwing. Tijd voor een opfrisbeurt dus. Ik ben erg enthousiast over onze nieuwe uiterlijk en sfeer. De frisse kleuren, het wit en mango bij de versafdeling. De winkel ziet er weer gelikt uit. En dat moet ook want we zijn niet alleen voor Kattenbroek en Nieuwland, we zijn ook de dichtstbijzijnde HEMA voor Vathorst.”

AMERSFOORT - De HEMA vestiging in Amersfoort Noord is de afgelopen weken helemaal in het nieuw gestoken. Ruimtelijk wit en een doordacht lichtplan maken de winkel op en top een HEMA nieuwe stijl. Filiaalleidsters Gerda Kraaijenhof en haar team zijn trots op hun nieuwe gezellige Hema. HEMA-manager Janet Everts zet de schijnwerper op Hema Emiclaer. ,,Onze winkel was echt aan een make-over toe”, vertelt Everts. ,,Iedere paar jaar moet je een winkelinterieur eigenlijk wel vervangen.” .

Het assortiment van de vernieuwde HEMA is nagenoeg gelijk gebleven. ,,De klanten verwachten van ons dat ze hier alles kunnen kopen. We kunnen daarom geen concessies aan het assortiment doen. Natuurlijk is de ene productgroep beter vertegenwoordigd dan de ander. Je kunt binnen de HEMA formule voor uitgebreide en minder uitgebreide productmodules kiezen. De HEMA Emiclaer heeft de meeste modules in het uitgebreide concept. We zijn gewoon een erg complete HEMA. En ja je kunt ook een kopje koffie bij ons drinken of lunchen. Daarnaast hebben we het zogenaamde trefpunt waar je snel een broodje, een warme snack en zomers een softijsje kunt kopen. In de lunchpauze weten weel kantoormedewerkers ons goed te vinden.

Een paar dingen zijn er overigens wel veranderd. De klantenservice zit op een totaal nieuwe plek en we hebben een volwaardige toiletgroep gekregen, inclusief invalidentoilet. Het gebruik daarvan kost 50 cent maar met het betalingsbewijs krijg je een korting van hetzelfde bedrag op een consumptie in de lunchroom.”

De kracht van de HEMA zit in de formule, vindt Everts: ,,Het is een hartstikke leuk bedrijf, leuk om te werken, leuk om in te winkelen. We zijn niet voor niets retailer van het jaar geworden. HEMA denkt groots en is snel met het ontwikkelen van nieuwe producten. We zijn een echt warenhuis, we hebben alles van een lekkere fles wijn tot een BH voor prothesedraagsters. Bovendien hebben we naast het vaste assortiment regelmatig kortlopende artikelen. Producten die de fantasie prikkelen met net even een andere vorm een bijzondere kleur. HEMA Emiclaer voegt aan al die voordelen haar eigen kracht toe. Wij zijn een winkel van stadse afmetingen met een dorpse sfeer. Dat het hier gratis parkeren is, is een prettige bijkomstigheid.”

u HEMA Amersfoort-Noord, Emiclaerhof 232, (033) 455 18 69, www.hema.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie