LB-AGE voor optimaal welzijn

4 maart 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - LB-AGE Lounge of Beauty & Hair is de volledige naam van Songül Çams onderneming. LB-AGE is meer dan de simpele combinatie van een kapsalon en een beautysalon. Songül en haar medewerker Selma bieden hun klanten daarnaast de Ipl permanente ontharing, de Vacuwell, Trimmendous Detox en de Vibrosaun Saunacabine. Het motto van de dames is niet voor niets optimaal welzijn door innerlijke én uiterlijke verzorging.

Songül zit al 22 jaar in het kappersvak, sinds 10 jaar is ze zelfstandig onderneemster. ,,Ik wil graag wat meer voor mensen betekenen. Maar dat houdt wel in dat ik dan mijn eigen weg moet gaan. Als zelfstandig ondernemer kan ik mijn eigen keuzes maken. Keuzes die bij mij helemaal in het teken van klantwaarde staan. Neem nou bijvoorbeeld het product waar ik bij LB-AGE mee werk, La Biosthethique. Een merk wat al meer dan vijftig jaar aan de weg timmert met innovaties. Een merk ook wat helemaal dierproefvrij is, een merk wat bijna dermatologisch te noemen is. Veel mensen hebben huidproblemen, schilfers, psoriasis of een extreem droge huid. Biosthethique heeft daar goede remedies tegen. Ik kies met dit merk duidelijk voor mijn klanten, ik wil hen geen mindere kwaliteit bieden dan dit.”

Iedereen is welkom bij LB-AGE. ,,Van de buitenkant lijkt het hier misschien wel een chique boel maar daar moet je je niet door laten afschrikken. We zijn er echt voor iedereen. Of je nu een uitgebreid arrangement wilt van schoonheidsbehandeling tot make-over of alleen komt voor een knipbeurt. We heten iedereen van harte welkom.”

Welzijn betekent ook lekker in je vel zitten. LB-AGE beschikt over een speciale saunacabine met een massagebed. ,,Daar lig je dus gewoon horizontaal in. Dat is niet alleen heerlijk rustgevend, maar het geeft verlichting bij bijvoorbeeld reuma, hoofdpijn, rugaandoeningen en huidproblemen.” Wie, met de zomer in zicht, graag een paar pondjes kwijt wil, is bij Songül aan het juiste adres. LB-AGE beschikt namelijk over een zogenaamde Vacuwell loopband. Songül legt uit: “Om de loopband heen bevindt zich een lagedrukcabine. Tijdens het lopen stimuleert de lage druk de doorbloeding van het onderlichaam. Al na een paar sessies zie je de centimeters op benen, billen en buik verdwijnen. De Vacuwell helpt niet alleen bij het afvallen maar is daarnaast een wapen tegen cellulitis en koude voeten. Ter ondersteuning van het afvallen, verkoop ik Trimmendous gezondheidsproducten bestaande uit afslankmiddelen en een Detox ontslakkingsprogramma.”

u LB-AGE, Arnhemseweg 20, telefoon 033-463 13 74, website www.lb-age.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie