APWC geen partij voor Zwaluwen

22 februari 2009 om 00:00 Nieuws

UTRECHT - Zonder de geschorsten Emile Brouwer, Mustafa Nalbantoglu en Daniel Jansen was APWC zondag geen partij (5-0) voor Zwaluwen Utrecht. Door twee doelpunten voor rust en drie na de pauze gingen de Amersfoorters op vreemde bodem de boot in.

KVVA kwam in een uitwedstrijd beter voor de dag. Drie keer slaagden de Amersfoorters er tegen Olympia in een achterstand weg te werken: 3-3. Abdel Kelil en Barur Koroglu waren voor KVVA trefzeker. Twee minuten voor tijd passeerde een Hilversummer zijn eigen doelman en bezorgde de bezoekers daarmee een punt.

HVC moest ook de punten delen (1-1) met een ploeg uit Hilversum. Op Zielhorst zagen de Amersfoorters geen kans De Zebra's met een nederlaag naar huis terug te sturen. De twee doelpunten vielen in het slotkwartier. De gasten openden de score. Het antwoord kwam van de voet van Jacky Baauw die uit een vrije trap verwoestend uithaalde: 1-1. HVC'er Wim Schievelt haalde door een rode kaart (twee keer geel) het einde van de wedstrijd niet.