Tropical Amersfoort, een goed gevoel

28 januari 2009 om 00:00 Nieuws

Alle Tropicalvestigingen zijn aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ) deze branchevereniging van onder meer zonnestudio’s. Haar leden houden zich aan de Code voor de Praktijkuitoefening. Die garandeert een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur.

SOESTERKWARTIER - Lekker in je vel, dat begint voor veel Nederlanders bij een bezoek aan de zonnestudio. Immers er bleekjes uit zien of een lekker kleurtje hebben, daartussen ligt een wereld van verschil. Ondernemer Ron Kraaij opende, naast Tropical Baarn en Tropical Putten in januari een derde Tropical in Amersfoort. Carla Pouw wordt het gezicht van de nieuwe zonnestudio.

Kraaij: ,,Verantwoord zonnen heeft een positief effect op het welzijn, het verhoogt de weerstand, voorziet het lichaam van vitamine D, wat omgezet wordt in calcium. Bovendien hebben mensen met huidaandoeningen zoals acne of psoriasis veel baat bij de zon. Zonnen is dus zo slecht nog niet, mits je het met beleid doet. Iedereen die voor de eerste keer bij ons binnenstapt, krijgt standaard een intakegesprek. In dat gesprek wordt het huidtype bepaald en krijgt de klant een zonadvies.”

De zonnebankcollectie van Tropical begint met een startersbank. ,,Die bank is speciaal voor mensen met een lichte of gevoelige huid. Het is ook onze goedkoopste bank, 15 minuten vanaf 3 euro. Dat is toch geen geld? In februari starten onze speciale Tropical-day-woensdagen en dan gaat daar nog eens 2 euro vanaf. Dan lig je toch bijna voor niets.” De Mega Power komt na de starter, dan volgt de Super Mega Power en tenslotte de absolute topper de Ultra Turbo. ,,Dit zijn de banken met het technische vernuft aan boord. Alle banken hebben bijvoorbeeld airco, je ligt niet meer te zweten, nee een koel briesje zorgt er voor dat je je lekker voelt. Ook fijn is het Aqua Fresh & Aroma systeem dat de overweldigende ozongeur maskeert. De Super Mega en de Ultra Turbo zijn daarnaast nog eens extra breed, dat vergroot het ligcomfort nog eens extra.”

Tien zonnebanken en een gezichtsbruiner van het gerenommeerde merk Ergoline staan opgesteld in Tropical Amersfoort, reserveren hoeft niet. ,,Tenzij je beslist op een bepaald tijdstip wilt natuurlijk en anders wacht je even mocht alles bezet zijn. De koffie en thee zijn altijd gratis.”

Tropical Amersfoort

Noordewierweg 31

www.tropicalbaarn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie