Huid &Zo!, wellness in het stadscentrum

21 januari 2009 om 00:00 Nieuws

Shane werkte jarenlang bij een beautyfarm en was een tijdlang ambulant schoonheidsspecialiste. Maar ze wilde meer toegevoegde waarde bieden aan haar gasten en ging naarstig op zoek naar een geschikt pand voor haar droom; een eigen beautysalon. Met Huid &Zo! opent de gedreven vakvrouw een mini Spa midden in de stad.

AMERSFOORT - Voor de totale ontspanning is de stadsmens aangewezen op de wellnesscentra in de buitengebieden. Met de komst van beautysalon Huid &Zo! is de totale ontspanning een stuk dichterbij. Shane Ramdoelare-Tewarie-Soekhai is de drijvende kracht achter Huid &Zo!.

Shane: ,,Huid &Zo! is helemaal ingericht op het welzijn en de ontspanning van de mens. We leven in maatschappij waarin iedereen wel verlangt naar ontspanning maar de tijd vaak ontbreekt om er een hele dag tussenuit te gaan. Huid &Zo! is daarop het ideale antwoord. Ik heb bijvoorbeeld een tweepersoons infrarood sauna. Het ozon, de etherische oliën en de muziek maken van een bezoek aan de sauna een ultieme ontspanningstherapie. Ideaal voor vriendinnen, zussen of als speciaal Valentijnscadeau. Daarnaast is de infrarood straling goed voor mensen met reuma of spierklachten.”

Bij Huid &Zo! staat de huid centraal. De huid is een van de belangrijkste organen van ons lichaam. Lief zijn voor je huid is dus zo gek nog niet. Shane heeft, naast de reguliere ontspanningsmassages en Ayurvedische Hotstone therapie, twee speciale massages in huis. ,,De Sabaaydi massages brengen verlichting bij onder andere spierpijn, reuma, jicht. Ze bevorderen de afvoer van afvalstoffen en hebben een reinigend effect op de organen. Sabaaydi heft blokkades in het lichaam op en laat de energie weer stromen.”

Een high tech zonnebank mag natuurlijk niet ontbreken in een Wellness centrum. Het powersysteem van de professionele Luxura zonnebank zorgt voor een intensieve bruining zonder te verbranden. Verder heeft Huid &Zo! een H-IPL systeem in huis, dit systeem werkt met lichtpulsen en is geschikt voor permanent ontharen, het verminderen van couperose, pigmentvlekken, rimpels en het verwijderen van tatoeages.

En last but not least is Shane een gediplomeerd pedicure, manicure en visagist. ,,Het belangrijkste is voor mij wanneer mijn gasten tevreden en ontspannen de deur uit gaan, dan heb ik mijn werk goed gedaan.”

Beautysalon Huid &Zo!

Achter de Kamp 32

3811 JG Amersfoort

033-4779 76 / www.huid-zo.nl

info@huid-zo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie