NK Taekwondo 2009 in Dordrecht

14 januari 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Sportschool Theo Meijer Sport maakt zich met zijn Taekwondo-afdeling op voor het Nederlands Kampioenschap Sparren op zondag 17 januari in Dordrecht.

Met de laatste afsluitende trainingen hopen de navolgende Taekwondoka’s dan wel hun titel te verdedigen, dan wel de titel te bemachtigen in de diverse gewichtsklassen of een goede klassering/podiumplaats. Tommy Ruiling, 58 kg senioren; Djordy Janmaat, 59 kg junioren; Joshua Janmaat, 45 kg junioren; Manni Naderifard, 58 kg senioren; Martijn Slingerland, 72 kg senioren en Ali Mesgar, 67 kg senioren, zijn de Taekwondoka’s die het voor Theo Meijer Sport/TTE team zullen gaan opnemen in de strijd om goud, zilver of brons. Het derde broertje Janmaat (Giorgio) kan vanwege een voetblessure helaas niet deelnemen aan dit NK. Vorig jaar nog kampioen in zijn klasse kan hij die titel dit jaar niet verdedigen. Bovengenoemde sporters zullen tijdens het toernooi worden bijgestaan door de coaches Richard Lans, hoofdtrainer Taekwondo bij Theo Meijer Sport en bondstrainer van de Budobond, terzijde gestaan door Richard Molle.

Tommy Ruiling, goed herstellende van een blessure en nagenoeg fit voor de krachtmeting in Dordrecht liet duidelijk blijken dat maar een ding centraal staat en dat is het opnieuw verdedigen van zijn titel. Djordy Janmaat zal dit jaar uitkomen in een zwaardere gewichtsklasse en maakt naast broer Joshua en broer Giorgio deel uit van de Nederlandse selectie Taekwondo, die met regelmaat traint in sportcentrum Papendal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie