showroom

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

Van den Donk en Romeijn verkoopt al veertig jaar SieMatic keukens. ,,Degelijke keukens met stijl, een keuken zoals een keuken hoort te zijn’, aldus Eef: “Keukens zijn de core business van SieMatic. En dat merk je, de keukens zijn luxer, sterker, degelijker. SieMatic maakt alleen maar kwaliteit. Een keuken van SieMatic gaat minstens 25 jaar mee en een dergelijk product past prima bij onze bedrijfsfilosofie, zelf zijn we net zo degelijk, wij gaan nu al 75 jaar mee. In keukens willen we niet de grootste zijn maar wel de beste met het mooiste materiaal en daarom verkopen wij SieMatic.”

Imabo Van den Donk en Romeijn startte in 1933 als bouwmaterialenhandel. In 2008 is de onderneming specialist in het hele bouwmaterialenspectrum, tegels, sanitair én keukens. De keukenshowroom is pasgeleden vernieuwd. Eef Smink: ,,Je moet af en toe vernieuwen. De nieuwe showroom geeft een beter beeld van de keukens. De veertien nieuwe keukens worden levensecht getoond. De sfeer en de uitstraling van de keukens komen goed tot hun recht. De klant kan eerst proeven voor hij kiest.”

Eef bestrijdt het verhaal dat de keukens dus duur zijn: ,,Ondanks de kwaliteit, is een keuken van SieMatic niet duur. Wij verkopen hier keukens voor ieder budget, de prijzen beginnen bij €13.000 en eindigen ergens rond de €90.000. Je kunt het dus net zo duur maken als je zelf wilt.”

Bij een nieuwe showroom hoort een noviteit, Eef is er trots op dat hij zijn klanten de SieMatic Beaux-Arts keuken kan laten zien. “Eigenlijk is de Beaux-Arts niet een enkele keuken, maar een samenvoeging van meerdere. Een mengeling van klassiek en modern waarbij de koper zelf kan bepalen hoe hij die mengeling wil. Wil jij liever klassieke deurtjes met een strak roestvrijstalen blad of juist andersom een strakke keuken met een klassiek blad. Ik verzeker je, juist die compositie van verschillende stijlen levert een unieke keuken op.”

Een keuken kopen, doe je niet even op een achternamiddag “Het is een grote aankoop die vraagt om maatwerk. Onze adviseur gaan intensief met de klant in gesprek. Ze zoeken mensen soms thuis op om de sfeer te proeven, welke keuken hoort hier thuis. Een betrouwbaar advies daar zijn wij van, niet van de toestanden of de schreeuwende acties. Daar koop je op de lange duur niets voor. Een keuken die echt bij je past, daar gaat het om.”

Het plaatsen van de keuken inclusief tegelwerk, elektra, stukadoorswerk: alles regelt Van den Donk en Romeijn in eigen beheer. ,,Kookklaar in een week”, verzekert Eef. ,,Wij houden de regie en de klant heeft er geen omkijken naar, die hoeft alleen maar te genieten.”

IMABO v/d Donk & Romeijn B.V.

Nijverheidsweg-Noord 41

3812 PK Amersfoort

Telefoon: (033) 461 69 46

www.donk-romeijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie