Blokhuis voor KIA en Maxus

5 november 2008 om 00:00 Nieuws

Bert-Martijn Blokhuis: ,,We wilden ook graag het bedrijvensegment in Amersfoort bedienen en omdat KIA in Nederland geen bedrijfswagens levert, zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Dat is dus de Maxus geworden, een degelijke Engelse wagen met een tikkeltje Nederlands bloed.”

AMERSFOORT - Autobedrijf Blokhuis timmert al een halve eeuw aan de weg. In 1958 begon grootvader Willem een autoreparatiebedrijf in Spakenburg. In 2008 staan kleinzoons Bert-Martijn en Wim aan het roer van een moderne onderneming met vestigingen in Bunschoten en Amersfoort. Het bedrijf mag dan met de tijd meegegaan zijn, de ankers van Blokhuis zijn nog steeds ouderwetse klantvriendelijkheid en gedegen vakmanschap. In Amersfoort worden, naast oude bekende KIA, ook Maxus bedrijfswagens verkocht.

,,Dat Nederlandse bloed zit verborgen in de ontstaansgeschiedenis van de auto. Ooit stonden British Leyland en DAF aan de wieg van de Maxus. Nu is Maxus onderdeel van de GAZ Group dé wereldleider op het gebied van bedrijfswagens. De onderneming heeft daardoor de beschikking over ruime financiële middelen en dat komt de innovatie en ontwikkeling van merk ten goede”, aldus Blokhuis. ,,De Maxus in haar huidige vorm bestaat pas sinds twee jaar en heeft in haar thuisland al diverse prijzen in de wacht gesleept. Ik noem alleen maar de prestigieuze VAN Award en de commercial Fleetworld Award dan weten insiders wel dat we hier met een bijzonder innovatieve, degelijke en betrouwbare auto van doen hebben.”

Blokhuis: ,,Duur is de Maxus niet, het instapmodel begint al bij 16.995 euro, ex. BTW, dat is toch een heel mooie prijs voor een dergelijke auto. Wie een Maxus aanschaft kan kiezen uit drie verschillende hoogten, twee breedtes en bijna alle kleuren van de regenboog. De Maxus is leverbaar als pick-up en als chassiscabine. De auto wordt verder aangedreven door een pittige Italiaanse VM dieselmotor die vanzelfsprekend ook diverse gradaties kent. Tot slot, besluit je een Maxus aan te schaffen dan hoef je er niet lang op te wachten want de levertijd is maar 12 weken. Je rijdt dus in no-time in de bedrijfswagen van je dromen.”

Dat de producent het grootste vertrouwen heeft in haar auto blijkt onder meer uit de uitgebreide garantie voor de Maxuskoper. ,,De koper kan kiezen uit een garantie van drie jaar en 150.000 km of vier jaar en 100.000 km. Dergelijke garantietermijnen zie je zelden bij een bedrijfsauto.” Overigens, als er een reparatie of servicebeurt nodig is, dan heeft Blokhuis zelf daarvoor de expertise in huis.

u Autobedrijf Blokhuis Amersfoort, Maanlander 12, telefoon 033 480 1212, fax 033 480 2050, info@blokhuisamersfoort.nl, www.blokhuis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie