Nieuwe kinderkledingwinkel OVS Kids in Amersfoort

9 april 2018 om 11:42 Nieuws

AMERSFOORT In het pand van modezaak Witteveen aan de Langestraat in Amersfoort heeft zaterdag 7 april wethouder Willem-Jan Stegeman van (economie) de nieuwe kledingwinkel OVS Kids feestelijk geopend. Het Italiaanse kinderkledingmerk is met de opening van deze winkel in Amersfoort en een vestiging in Hilversum voor het eerst te koop in de winkelstraten in Nederland. In totaal komen er drie winkels.


De Amersfoortse vestiging is zaterdag feestelijk geopend. In de winkel was een clown met ballonnen voor de kinderen. Daarnaast kregen klanten een openingskorting. De winkel trok tijdens de openingsdag meteen veel klanten. OVS Kids valt onder hetzelfde moederbedrijf als Witteveen Mode: Vidrea Retail. De retailer bouwt andere winkels van Witteveen Mode en Vogele om tot Miller & Monroe. OVS kids komt uit Italië en is voor kinderen van drie maanden tot veertien jaar. De collectie wordt
door het merk zelf omschreven als 'stylish, maar makkelijk draagbaar en comfortabel'. De kleding, schoenen en accessoires van OVS zijn duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd. In Italië heeft OVS meer dan duizend winkels. Wereldwijd zijn er naast de Italiaanse vestigingen, vierhonderd extra winkels in meer dan dertig landen. Eerder was het in Nederland online te koop via Zalando.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie