Kreijne Midland voor auto’s

22 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

,,Onze medewerkers kennen de klanten van haver tot gort en dat is goed voor de klant en het bedrijf”, vervolgt Gert.

HOOGLAND - Op 22 december 1968 startte Henk Kreijne het garagebedrijf Kreijne, nu veertig jaar later staan zonen Gert en Cees aan het roer. Voor opvolging is al gezorgd, in de toekomst nemen wellicht de zonen van de zonen het stokje over. Kreijne Midland is stevig geworteld in Hooglandse grond. ,,Het merendeel van onze medewerkers komt hier uit de omgeving. Betrokken, hardwerkende mensen, zij vormen de kurk van het bedrijf en bepalen een deel van ons succes”, aldus Gert Kreijne.

Bij Kreijne verdienen ongeveer 113 mensen een boterham. ,,We zijn aardig uit de kluiten gewassen en dat legt ook een grote verantwoordelijkheid bij ons als ondernemer. De continuïteit van je bedrijf bewaken, dat is belangrijk. Geen bokkensprongen, maar weloverwogen investeren. De tijd is nu minder dan een paar jaar geleden, dan ben je wat voorzichtiger. Toch blijf je altijd ondernemer en als een goede kans zich voordoet moet je doorpakken. Net nog hebben we Suzuki Hilversum overgenomen, een deal die ons bedrijf versterkt.”

De broers Kreijne hebben ook hart voor hun vestigingsplaatsen. ,,Als vitale ondernemer zorg je er graag voor dat je omgeving ook vitaal blijft. We sponsoren alles wat los en vast zit, sportclubs, het dorpsfeest noem het maar op. En niet alleen in Hoogland maar overal rondom Harderwijk, Leusden en nu natuurlijk ook Hilversum. Op die manier geven we de gemeenschap wat terug voor het vertrouwen dat ze ons geven.”

Van Simca naar Talbot, Chrysler, Peugeot en nu Suzuki, Daihatsu en Skoda. Kreijne heeft al heel wat automerken onder zijn hoede gehad. ,,Ik ben blij met de merken die we nu hebben. Ze passen goed in de huidige tijd, de consument is bewust bezig met het milieu. Onze merken ook. We hebben diverse ‘groene’ auto’s in de showroom staan. Naast milieu is de portemonnee een goede tweede. Geld rolt op het moment niet zo snel, een prijsbewuste consument komt al snel bij een kleinere auto uit. Niet alleen de gunstige aanschafprijs maar ook het zuinige verbruik is in een tijd van stijgende brandstofprijzen mooi meegenomen.”

Kreijne Midland is een all round onderneming. Naast nieuwe auto’s heeft de onderneming een modern occasionbedrijf en leasemaatschappij Midland Carlease en het autoverhuurbedrijf Euromobil onder haar vleugels. ,,We proberen inderdaad zo breed mogelijk te zijn. Al die verschillende bedrijfsonderdelen versterken elkaar”, aldus een tevreden Gert Kreijne.

u Kreijne Midland BV, Zevenhuizerstraat 44, telefoon: 033-4801655, fax: 033-4809218, www.kreijnemidland.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie