Buijs Regio- makelaars

15 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

Al die essentiële waarden kan het kantoor leveren omdat zij, volgens Haverkamp, de ideale maat heeft. ,,Niet te klein en niet te groot. Ben je te klein dan is de makelaar niet optimaal bereikbaar. Ben je te groot, dan wordt de klant een nummer. De kunst is de ideale mix te vinden tussen de aandacht van een kleiner en de expertise die een groter makelaarskantoor in huis heeft, die mix hebben wij gevonden. Dat onze dienstverlening werkt bewijst onze positie in de top drie van de Amersfoortse markt.”

AMERSFOORT - Een 8,6 dat is het rapportcijfer wat de klanten van Buijs regiomakelaars de dienstverlening van dit kantoor geven. Patrick Haverkamp van Buijs regiomakelaars Amersfoort is er trots op. ,,Het is een bewijs dat onze werkwijze aanslaat, alle pijlen op de klant en geen loze praatjes. Trouwens niet alleen dit cijfer bewijst dat, ook het feit dat Buijs nog steeds groeit.” Geen loze praatjes dus. Aandacht geven, luisteren, inlevingsvermogen, enthousiasme en vakkennis zijn andere kernwaarden.

Vanzelfsprekend is Buijs lid van de NVM maar daarnaast mocht het kantoor zich ook aansluiten bij Qualis. Qualis bemiddelt in exclusief onroerend goed door heel Nederland. Haverkamp: ,,Alleen makelaars die bewezen hebben het topsegment in huizenland aan te kunnen, worden uitgenodigd om lid te worden van Qualis. Dat lidmaatschap zegt dus wel iets over je kantoor. Je moet een vlekkeloze reputatie hebben en een leidende marktpositie in het exclusieve segment.”

,,Het Qualis-lidmaatschap is dus zeker een bewijs van onze kwaliteit. Net zoals het feit dat we het vertrouwen van projectontwikkelaars hebben waarvoor we mogen meedenken en nieuwbouw mogen verkopen.”

Buijs Regiomakelaars heeft meer in huis dan huizen. ,,We proberen onze klanten te helpen waar we kunnen. Daarom bieden we hen sinds kort de Overbruggingsgarantie aan. Stel je kunt het huis van je dromen kopen, maar je hebt je eigen woning nog niet verkocht. Dan sta je, zeker in deze tijd, voor een vreselijk dilemma, moet je je droomhuis vergeten? Met de Overbruggingsgarantie hoeft dat niet meer, de garantie vergoedt eventuele dubbele woonlasten en dat voor een of twee jaar.”

Haverkamp is blij met de Overbruggingsgarantie: ,,Het product laat zien dat we een vooruitstrevend en innovatief kantoor zijn. Altijd op zoek naar nieuwe dingen waarbij altijd het klantbelang voorop staat. Eerlijk zijn en afspraken nakomen is de essentie van zakendoen, ook voor een makelaar. Dat klinkt simpel, maar in de praktijk betekent dat net een stapje harder lopen en daar zit onze meerwaarde.”

u Buijs Regiomakelaars, Arnhemseweg 13, tel. 033 422 80 50, fax. 033 422 80 51, www.buijsregiomakelaars.nl, www.qualis.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie