AnneMarel heeft een nieuwe look

8 oktober 2008 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Damesmodezaak AnneMarel heeft een nieuwe look. Na een verbouwing van twee weken ziet de winkel er weer helemaal up-to-date uit. Bij AnneMarel kunt u rekenen op zeer draagbare mode, een grote diversiteit aan merken en goed en betrouwbaar advies.

,,Ik dacht even dat dit een nieuwe winkel was”, zegt een klant die damesmodezaak AnneMarel in winkelcentrum Emiclaer binnenloopt. Het resultaat van twee weken verbouwen en verven is inderdaad verbluffend. De vloerbedekking is vervangen door een mooie vloer van brede vergrijsde planken en leisteen. En door het gebruik van zwart en grijs in combinatie met paars en cerise, en een nieuwe inrichting (er is nu een jeanshoek en de kassa en de paskamers zijn verplaatst) is een totaal andere winkel ontstaan.

Eigenaresse Petra Glandorf is erg tevreden met het resultaat. ,,De winkel heeft een veel moderner uitstraling gekregen”, zegt ze stralend. ,,We willen ons hiermee ook richten op een wat jonger publiek. Daarbij past ook het merk McGregor, dat we sinds afgelopen zomer verkopen. Dat is nu al een hit. Je kunt je bij ons van top tot teen kleden met McGregor. We hebben pantalons, gestreepte polo’s, truien, sportieve vesten, mooie koltruien, stoere jassen en ski-jacks van McGregor. Ook zonder grote logo’s.”

Naast McGregor vindt u bij AnneMarel een grote diversiteit aan merken met vlotte, elegante en geklede collecties, zoals Alan Red, InTown, Zerres, Peppercorn en Easy Comfort. Sinds kort beschikt AnneMarel over een schoenencollectie. De gunstig geprijsde pumps en laarsjes van de merken Marco Tozzi en Tamaris zijn niet aan te slepen. Om uw outfit compleet te maken, biedt AnneMarel ook beenmode (o.a. panty’s en leggings), hippe sieraden en ceintuurs, en mooie sjaals en omslagdoeken van het Italiaanse merk Passigatti.

,,Ik ben ontzettend trots”, vervolgt Petra Glandorf. ,,Niet alleen op de nieuwe inrichting van de winkel, maar ook op mijn meiden. We zijn een leuk team, een vriendinnenclub. We doen dit met z’n allen en vinden het leuk en belangrijk om onze klanten goed te adviseren. Natuurlijk is er voor iedere klant een kop koffie. En als het op zaterdagmiddag echt gezellig is, serveren we een glaasje rosé.”

Wilt u ook een nieuwe look? Kom dan voor uw najaarscollectie naar AnneMarel. Vraag naar de klantenkaart: als u 450 euro besteedt, krijgt u een cadeaubon van 15 euro thuisgestuurd.

u AnneMarel,

Emiclaerhof 362,

telefoon 033 4560381,

website www.annemarel.net.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie