Wij Finance: relatie staat voorop

24 september 2008 om 00:00 Nieuws

,,Het leven bestaat niet alleen uit cijfers, natuurlijk zijn ze uiterst belangrijk maar niet alleen zaligmakend. Ik ben ook op zoek naar de mens achter de ondernemer. Het opbouwen en onderhouden van een relatie met mijn klant staat op nummer 1. Zakelijk en privé zijn immers nauw vervlochten, gaat het privé niet goed dan staan ook de zakelijke resultaten vaak onder druk. Voor mij als adviseur is het dus belangrijk om te weten hoe het persoonlijke leven van mijn klant reilt en zeilt”, aldus Hadders. Maar de ondernemer verdiept zich, naar eigen zeggen, niet alleen om zakelijke redenen in het privé van zijn klanten. ,,Ik voel me er zelf ook beter bij”, zegt hij: ,,Mensen interesseren me. Ook voor mij werkt het lekkerder wanneer ik ze beter ken.”

AMERSFOORT - Het uurtje-factuurtje denken in de wereld van de administratie kantoren stond Marco Hadders steeds meer tegen. Hij werkt graag in alle rust aan een relatie en dan kan het maar zo zijn dat niet iedere minuut te verantwoorden valt. Daarom én omdat hij graag zijn eigen zakelijke intuïtie volgt, heeft hij zijn eigen administratie- en belastingadvieskantoor geopend: Wij Finance. Bij Wij Finance staan mensen voorop. ,,Wij staat voor de klant samen met het kantoor en Finance voor de zaken die we doen.”

Wij Finance staat voor de hele range aan financieel administratieve diensten opgesteld. Het kantoor kan de totale financiële administratie overnemen, van het openen van de post, het versturen van de facturen tot het opstellen van een jaarrekening, maar levert ook deeldiensten. Wij Finance kan daarnaast de gehele of gedeeltelijke salarisadministratie op zich nemen. Hadders biedt ook advies op het gebied van het creëren van secundaire arbeidsvoorwaarden en HR processen aan. Wij Finance is goed op de hoogte van de fiscaliteiten rondom ondernemingen. Hadders zelf is gecertificeerd fiscaalconsulent en weet zich, als lid, gesteund door het kennisnetwerk bij het College van Belastingadviseurs.

Gesteund door twaalf jaar ervaring weet Hadders als geen ander wat er komt kijken bij het starten, het gezond houden en het staken van een onderneming. ,,Samen investeringsvraagstukken aanpakken of keuzes maken op het gebied van financieren, verzekeren of pensioenen. Ik ben goed in wat ik doe. Ik probeer in de huid van mijn klanten te kruipen en mee te denken met het bedrijf”, belooft Hadders zijn klanten.

Iedereen die nieuw bij Wij Finance binnenkomt kan ook nog rekenen op een mooie welkomstactie, eentje waarbij het woord netwerk centraal staat. Hadders: ,,Iedereen die wil weten of het klikt met ons kantoor nodig ik van harte uit om voor een kennismakingsgesprek.”

u Wij Finance, Darthuizerberg 1, tel. 033 8890966, mobiel 06 12970048, info@wijfinance.nl, www.wijfinance.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie