Dubbel weekend voor BCAmersfoort in eredivisie badminton

24 september 2008 om 00:00 Nieuws

LEUSDERKWARTIER - Zaterdagavond neemt de Landskampioen BCAmersfoort het op tegen promovendus Culemborg, deze streekderby zal een interessante wedstrijd worden voor de BCAmersfoort, wil de Amersfoortse ploeg een kans maken op de play-off’s dan zal er gewonnen moeten worden met het grootst mogelijke verschil. Dit zal echter een moeilijke opgave worden, in het team van Culemborg spelen de oude rotten Arjan Regtien, Alexander Schekkerman en de broers van Hamel welke zeker in de enkelspelen bij de mannen voor de nodige tegenstand zullen zorgen. Het BCAmersfoort team verwacht compleet de strijd te zullen gaan aanbinden, Akvile Stapusaityte is weer hersteld van de griep en heeft de training hervat, ook Eefje Muskens is bijna hersteld van haar schouderblessure.

De wedstrijd wordt gespeeld in de Juliana van Stolberg sporthal aan de Leusderweg, zaterdagvond 27 september aanvang 19.00 uur.

BCAmersfoort : Lotte Jonathans, Akvile Stapusaityte, Paulien van Dooremalen, Eefje muskens, Rik Top, Marco de Jager, Joéli Residay en Jellemaas

Trainer/coach: Fred van Wankum.

BC Culemborg: Noreen Bakker, Marielle van de Woerd, Nicole Kwee, Arjan Regtien, Alexander Schekkerman, Arthur en Raymond van Hamel.

Trainer/coach: Jan Regtien

Zondag middag neemt de BCAmersfoort het op tegen het Eredivisie team van Victoria uit Hoensbroek, de Limburgers hebben een goed team, speelden afgelopen week verrassend gelijk tegen het Wijchense Smashing.

De wedstrijd tegen Victoria begint om 14.00 uur in de Juliana van Stolberg sporthal aan de Leusderweg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie