Met AAS advocatuur recht op recht

17 september 2008 om 00:00 Nieuws

Smulders: ,,Niet omdat dat ons is opgelegd maar omdat wij ervan overtuigd zijn kwalitatief goede juridische diensten te kunnen leveren tegen een scherp tarief hebben wij de maatschappelijke roep om lagere tarieven ter harte genomen. Ons kantoor heeft daarom een ruime voorsprong op de tarief- en productontwikkelingen die ongetwijfeld komen.”

AMERSFOORT - In de media staan de laatste tijd de advocatentarieven steeds meer ter discussie. Ook de beroepsgroep zelf trekt zich deze aandacht aan. De Orde van Advocaten laat zelfs een onderzoek uitvoeren naar de tarieven van advocatenkantoren. De advocaten Smulders en Van Dam van AAS advocatuur hebben hun dienstverlening vanaf het begin al ingesteld op de roep om betaalbare juridisch diensverlening.

Het leveren van betaalbare kwaliteit is dan ook de bedrijfsfilosofie van AAS advocatuur. Haar scherpe tarieven maken het advocatenkantoor toegankelijk. “Met deze manier van werken willen we voorkomen dat een grote groep klanten geen advocaat meer kan betalen en dus onze kennis moet missen”, stelt Van Dam simpel. AAS doet daarbij geen enkele concessie aan de kwaliteit maar biedt vaste prijzen, abonnementen, scherpe uurtarieven en uitgekiende pakketten voor particulieren en het MKB.

Smulders: ,,Dat het niet alleen maar praatjes zijn, illustreert ons nieuwe product ‘Recht op Recht’. Voor 21 euro (ex btw) per maand heb je ieder jaar recht op vijf uur juridische bijstand. Je kunt dan bijvoorbeeld contracten laten beoordelen, zoals een arbeidscontract of een koopcontract. Dat is iets wat een rechtsbijstandverzekeraar vaak niet doet. Je kunt zelfs een procedure laten starten. Met ‘Recht op Recht’ heeft ook een particulier een reële mogelijkheid om ons als hun huisadvocaat in te schakelen. Heeft iemand met een ‘Recht op Recht’ contract meer dan die vijf uur nodig dan geven wij 50% korting op ons standaard uurtarief.”

De kritiek dat advocaten te duur zijn, is volgens de advocaten dan ook zeker niet van toepassing op de tarieven van AAS advocatuur. ,,Naast ‘Recht op Recht’ hebben we nog een groot aantal andere pakketten die dit onderstrepen”, aldus Van Dam: ,,bijvoorbeeld met ‘AAS Coach’ voor 99 euro per maand kan een bedrijf ons inhuren als snelle juridische vraagbaak of AAS Interim waarbij we tijdelijk een juridische functie invullen of een project leiden. Verder voert AAS advocatuur verschillende soorten abonnementen oplopend van 10 uur juridische bijstand naar 30, 50 tot uiteindelijk TOP AAS 100 voor die klanten die regelmatig een jurist nodig hebben.”

u AAS advocatuur, Arnhemseweg 10 (De Soeverein), 033-44 50 635, info@aasadvocatuur.nl, www.aasadvocatuur.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie