Zonnig en sfeervol tennistoernooi bij ALTA

20 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

De gehele week stond in het teken van ‘entertennisment’, een combinatie van entertainment en tennissen. Zo was er onder andere naast tennis een optreden van de BOA’s, het bekende smartlappenduo uit Amersfoort en een pikante Franse avond, waar naast het optreden van Charles Aznavour ook het paaldansen niet ontbrak. Met een heuse wijnproeverij op de woensdagavond, muzikaal omlijst door Lodewijk van der Linden (accordeon), volgde er op de vrijdagavond een loterij waar prachtige prijzen van eigenaar wisselden en waar vervolgens het duo ‘Henk en Sabine’ de vele ‘oudjes’ barkruk en de stoel deden verwisselen voor de dansvloer. Hier lagen dan ook meer zweetdruppels dan op de tennisbanen. Afgelopen zaterdag werden de finale partijen gespeeld in alle speelsterkten en was het publiek massaal toegestroomd om te genieten van tennis op hoog niveau. De laatste finalepartij was rond 17.30 uur afgelopen, waarna in een sfeervolle ambiance de prijsuitreiking plaats vond. Als eerste spreekster bedankte de voorzitter van ALTA, Ans Olde Meule, in eerste instantie de deelnemers waarna zij de toernooicommissie in lovende woorden prees voor hun inzet en de goede afloop van het toernooi.

AMERSFOORT - Het Henri Bloem’s ALTA Open 50+ toernooi, dat afgelopen week plaats vond op de tennisbanen van TV ALTA, kende naast sfeer en gezelligheid ook goede weersomstandigheden, die er mede voor verantwoordelijk waren dat het toernooi, net als voorgaande jaren, weer als een ‘toptoernooi’ kon worden aangemerkt.

door Huub van Aerssen

Vervolgens was het de beurt aan toernooivoorzitter Gezinus Kappe die onder andere groundsman Guus Verhoeff, de bondsgedelegeerde, de commissieleden en de sponsors dankzegde voor hun bijdrage in het welslagen van het toernooi. De winnaars mochten vervolgens een wijnpakket in ontvangst nemen en met het heffen van het glas werd ook dit 50+ toernooi uitgeluid.

Winnaars

Cat DD 5/6: van der Kaade/Willemse; DD 7: Hellemans/van Leenen; DD 8: Krechting/Postma; HD 5/6: Bremer/Drege; HD 7: Duits/van Putten; HD 8: v.d. Brom/Dubbeld; GD 5/6: Bus/Bus; GD 7: Hendrikx/Hoekstra en GD 8: Fauth/Fauth.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie