BC Amersfoort

6 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De uit Litouwen afkomstige speelster Akvile Stapusaityte zal het komend seizoen deel uit maken van de selectie van Badminton Combinatie Amersfoort. Akvile staat op dit moment op een 100e plaats op de wereld ranking en zal Litouwen vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Beijing. Stapusaityte zal alle wedstrijden gaan spelen voor BC Amersfoort en zal verder assistentie verlenen bij de Amersfoortse Badminton Academie alsmede bij de jeugd van BC Amersfoort.

Uitvoeringsregel Eredivisie nog niet bekend

De nieuwe badminton Eredivisie gaat van start op 1409 aanstaande. De NBB (Nederlandse Badminton bond) heeft daarbij aan alle vertegenwoordigende clubs aangegeven dat de spelers voor 18 augustus bekend dienen te zijn. Helaas is de uitvoeringsregel met betrekking tot de Eredivisie alsmede de promotie/degradatie regel nog steeds niet bekend en zijn ook de invalranking lijsten nog niet gepubliceerd. Dit alles zal, vermits de NBB een en ander niet tijdig bekend maakt, waarschijnlijk de nodige problemen/protesten gaan opleveren in het kader van de teamopstellingen van de door de verenigingen op te geven teams.

Voorbereiding

Voor de competitiespelers van BC Amersfoort start de voorbereiding op het seizoen 2008-2009 op 12 augustus aanstaande. Recreanten en jeugd starten vanaf 1 september. Voor de Badminton Academie start het seizoen met een trainingskamp van 18 tot en met 20 augustus.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie