65+ Tennis in Hoogland

30 juli 2008 om 00:00 Nieuws

Dat het niet zomaar en toernooi is moge blijken uit de vele inschrijvingen die dit seniorentoernooi kent. Zo’n 80 tot 100 enthousiaste tennisveteranen gaan jaarlijks van start op het kunstgras van de organiserende tennisvereniging Hoogland. In een ochtend en een middagsessie wordt er (in vele gevallen) fanatiek maar uiterst sportief gestreden om de eer en de onvergetelijke roem en zijn de prijzen die er te verdienen zijn slechts bijzaak. Al vele jaren slaagt de organisatie er in om het sportieve element te koppelen aan sfeer, gezelligheid en vriendschap en dat is uiteindelijk waar het om draait. De wedstrijden worden gespeeld van 10.00 uur tot 12.15 uur en van 13.15 uur tot 17.17 uur. Tussen de middag is er lunchgelegenheid en na afloop van de wedstrijddag staat er voor de deelnemers een warm en koud buffet klaar. Een partij duurt 45 minuten en het aantal behaalde games is tevens de einduitslag. Er kan slechts voor één onderdeel worden ingeschreven en de kosten bedragen € 10, inclusief lunch en buffet. Indien u als mogelijk deelnemer(ster) geen partner kan vinden schrijf dan toch in. De organisatie zal dan trachten een partner van gelijke speelsterkte te vinden en zal u daaromtrent informeren. De inschrijving sluit op maandag 18 augustus aanstaande om 18.00 uur en het inschrijfadres is: Tennisclub Hoogland t.a.v. Henri Hoogendoorn, Postbus 28094, 3828ZH Amersfoort of via e-mail hahoogendoorn@planet.nl. Voor inlichtingen of telefonische aanmelding kunt u contact opnemen met Nel van den Hoven, telefoon 033-4531699. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst genoteerd en bij teveel inschrijvingen wordt u uiterlijk twee dagen voor de speeldatum telefonisch dan wel per e-mail op de hoogte gebracht.

Zweten en zwoegen met bal en racket HOOGLAND - Voor de achtste keer in successie vindt op zaterdag 30 augustus aanstaande het inmiddels befaamde en in de wijde regio bekende 65+ tennistoernooi plaats voor herendubbels en gemengd dubbels. Dit tennisevenement zal op boven genoemde datum worden gespeeld op de kunstgrasbanen van Tennisclub Hoogland.

door Huub van Aerssen

Overige 50+ toernooien in de regio

De maand augustus staat weer bol van de open 50+ tennistoernooien. Van maandag 28 juli t/m vrijdag 1 augustus wordt er gespeeld op de gravelbanen van TV De Eemelaar in Achterveld. Dit dagtoernooi draait al vele jaren op volle toeren en is niet meer weg te denken uit het 50+circuit. Aansluitend van 2 augustus tot 10 augustus is het TV Weldam uit Hoevelaken dat de tennispoorten opent, gevolgd door TV ALTA dat vanaf 10 augustus t/m 16 augustus vele 50 plussers gaat ontvangen. Veel tennis en dus sportief bewegen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie