Hypotheek-shop gaat de diepte in

9 juli 2008 om 00:00 Nieuws

En een diepgaand advies is geen overbodige luxe. Brouwer: ,,Belastingwetgeving die bijna elk jaar wijzigt; dit jaar hebben we daar het banksparen aan te danken. Dan de kredietcrisis, daar moet je ook wat mee. In het kort gezegd: Er gebeurt veel op de financiële markt. Een hypotheek is”, volgens Brouwer, ,,dan ook geen product wat je op een mooie zondagmiddag via internet afsluit. Informatie opdoen is tot daar aan toe”, aldus Brouwer, ,,maar voor een advies heb je toch echt wel een adviseur nodig.”

De Hypotheekshop doet zaken met 53 geldverstrekkers in het binnen- en buitenland van bank tot verzekeringsmaatschappij. Met UCB, onderdeel van Banque paribas, heeft zij zelfs haar eigen label. Brouwer benadrukt dat hij altijd gaat voor de beste match: ,,Als je zo diep gaat bij je advisering dan blijft er vaak maar een aanbieder over, er zijn geen twee banken hetzelfde.”

Hulp bij echtscheiding is ook een dienst van de Hypotheekshop, zij werkt daarbij samen met intermediair The Divorce Office. Brouwer: ,,Een op de drie huwelijken redt het niet. Daar zitten altijd mensen bij met een hypotheek. Wij helpen hen de financiële kluwen te ontwarren; wie blijft wonen, wat gebeurt er met het pensioen, dat soort zaken.”

Zorgplicht een van de dingen die de wetgever voorschrijft en die de Hypotheekshop uiterst serieus neemt, iedere drie jaar nodigt zij haar klanten uit om alle financiële zaken weer opnieuw tegen het licht te houden. Brouwer: ,,Een hypotheek is een van de grootste dingen in het leven, daar mag je best even bij stil staan.”

u De Hypotheekshop, Utrechtseweg 61, telefoon: (033) 462 48 45, fax: (033) 462 48 46

AMERSFOORT - De hypotheekshop is een krachtige franchise formule die zich met ruim tweehonderd zelfstandige shops de grootste van Nederland mag noemen. In Amersfoort is Perry Brouwer de ondernemer achter de Hypotheekshop. Brouwer, gepokt en gemazeld in het vak, werkte eerder voor en grootbank, toen die haar klanten uit de bankhal begon te weren, was voor hem de maat vol. Bij de Hypotheekshop is er persoonlijke aandacht voor elke klant.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie