AXXO: 100% aandacht, 200% inzet

2 juli 2008 om 00:00 Nieuws

Het bewijs dat AXXO groot is in video is wel de primeur die begin juli in de winkel ligt. De Leeuw: ,,Wij introduceren werelds eerste videorecorder met USB-poort; de VCR2 PC videorecorder van ION. Met deze recorder kun je je oude video-opnames veiligstellen. Het bestand van de videoband wordt digitaal weggeschreven naar de computer, vandaar uit kan je dan een nieuwe DVD branden. Maar je kunt er ook voor kiezen om de videobestanden op je PC te laten staan of op je iPod te zetten en ze vandaar af te bekijken. Na de introductie van de ION platenspeler met USB-poort is dit al de tweede keer op rij dat we onze kracht op audiogebied laten zien.”

In haar winkel biedt AXXO de hele ION-lijn aan. ,,Het innovatieve Amerikaanse merk wat zich speciaal richt op muziekliefhebbers past goed bij ons”, vertelt De Leeuw. ,,ION komt continu met nieuwe vindingen op het gebied van digitale audio. Ze hebben bijvoorbeeld ook een hele range accessoires voor de iPod, digitale muziekinstrumenten en digitale muziekmixers ontwikkelt.”

Nieuwigheden op het gebied van fotografie zijn er volgens De Leeuw de laatste tijd niet echt. Wel worden de nieuwe modellen fotocamera’s telkens geavanceerder en bij iedere release hebben ze meer pixels dan daarvoor. AXXO biedt haar klanten bij aankoop van foto- of videoapparatuur een gratis cursus aan. ,,Daar leer je niet alleen de fijne kneepjes van het fotograferen maar vertelt een professionele fotograaf ook nog eens de ins en outs van digitale fotobewerking”, vertelt De Leeuw. ,,Wij vinden die cursus een vanzelfsprekende service richting onze klanten. Alleen zo is iemand immers in staat om het beste uit de nieuwe aankoop te halen.”

Maar AXXO gaat nog meer doen voor haar klanten. In de tweede helft van 2008 opent AXXO een internetwinkel. De Leeuw: ,,De handel verschuift van de fysieke naar de virtuele wereld. De consument koopt meer en meer via internet. Ons hele assortiment staat straks on-line, klanten kunnen bestellen via de website en daarna kiezen voor afhalen in de winkel of bezorgen aan huis.”

u AXXO, Langestraat 104, 033-4656868, www.axxo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie