Memorial, vakmanschap en kwaliteit

18 juni 2008 om 00:00 Nieuws

Ambagtsheer: ,,Memorial heeft een brede collectie: van een standaard monument tot een exclusief ontwerp. De prijs voor een monument wordt bepaald door de gekozen materialen, de hoeveelheid materiaal en de bewerkingen die het monument moet ondergaan.”

Ambagtsheer doet veel moeite om een monument op maat te vinden voor haar klanten. ,,Wat hier in de toonzaal staat, is ook bedoeld om een idee te geven van de mogelijkheden. Maar er kan heel veel meer dan hier te zien is”, aldus Ambagtsheer. ,,Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn met een monument, dat het een monument is naar hun hart. Ik neem dus de tijd om samen met de klant een passend gedenkteken te vinden; of om dat in samenspraak met de klant te ontwerpen, daar breng ik geen extra kosten voor in rekening.” Naast natuursteen, heeft Memorial ook een grote keuze in andere materialen zoals glas, brons, RVS en hout.

Memorial beschikt over een eigen werkplaats waar monumenten in eigen beheer worden gemaakt. Ambagtsheer: ,,We hebben echte vakmensen in dienst die hun vak verstaan, of het nu gaat om het maken van een nieuw monument, het aanpassen of het restaureren ervan.”

Naast grafmonumenten heeft Memorial ook een grote collectie urnen en as-sieraden, deze collectie is de grootste van de regio Amersfoort. ,,We hebben zelfs een collectie sieraden in huis die niet elders in de regio verkrijgbaar is”, vertelt Ambagtsheer. ,,In sommige sieraden kan niet alleen as worden bewaard maar ook bijvoorbeeld een lokje haar.” Net als de grafmonumenten zijn ook de urnen verkrijgbaar in alle denkbare materialen en vormen en ook deze kunnen vaak worden vormgegeven naar wens van de klant. ,,De prijzen van de urnen variëren enorm, het loont altijd de moeite om eens binnen te lopen. De aanschaf van een gedenkteken in welke vorm dan ook, is een keus die weloverwogen moet plaatsvinden en daar hoort een bezoek aan Memorial zeker bij.”

Memorial Amersfoort

Snouckaertlaan 7

3811 MA Amersfoort

033-461 69 59

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie