Specialist in tand- protheses

18 juni 2008 om 00:00 Nieuws

,,Door het slinken van de kaken gaat het, eens zo goed passende, kunstgebit steeds slechter zitten. De oplossing is eenvoudig, maak een afspraak met de tandprotheticus.” Soms is het alleen een kwestie van opvullen, in andere gevallen is een nieuw kunstgebit de beste oplossing. Een kunstgebit moet gewoon goed zitten. Klachten zijn negen van de tien keer gemakkelijk te verhelpen. ,,Regelmatige controle is erg belangrijk. Een kunstgebit moet in principe iedere twee jaar gecontroleerd worden. Na vijf tot acht jaar is het echt tijd voor vervanging, vaak wacht men te lang en dat is niet nodig want de vervanging wordt in de meeste gevallen gewoon door de zorgverzekeraar vergoed.” ,,Met kunstgebitproblemen moet je niet te lang doorlopen, er is meer mogelijk dan menigeen denkt. ij nodigen dan ook iedereen uit om langs te komen op de open dag of om gewoon eens voor vrijblijvend en persoonlijk advies.”

Tandprotheticus Versteeg hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en veel service. ,,Je kunt bij ons voor een compleet nieuw kunstgebit terecht, maar ook voor reparaties en opvullen van een oude prothese”, zegt hij. ,,Iedereen is welkom, binnenlopen kan altijd, maar natuurlijk werkt het maken van een afspraak beter. Een tandprotheticus heeft zich gespecialiseerd in het aanmeten, vervaardigen van een kunstgebit. Wij kunnen een perfect passende prothese leveren, omdat we direct aan de stoel werken.”

Tandprothetische praktijk Versteeg is een echte specialistenpraktijk. Er worden bijvoorbeeld ook kunstgebitten op implantaten (klikgebit) vervaardigd. Een uitkomst voor mensen met een loszittende prothese. De praktijk is lid van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici. Openingstijden: ma., wo. t/m vr. van 8:30-17:00 uur. Dinsdag alleen telefonisch bereikbaar.

Tandprothetische praktijk P.J.M. Versteeg

Poortersdreef 57

3824 DL Amersfoort-Nieuwland

Telefoon: 033-4559990

www.kunstgebit-amersfoort.nl

NIEUWLAND - Hoewel de tandprothese of - in gewone mensentaal - het kunstgebit vaak onderwerp van gesprek is. Rust er toch een zeker taboe op het onderwerp, een groot aantal Nederlanders kampt met protheseproblemen, zo zeer zelfs dat hun sociale leven er door beïnvloed wordt. Tandprothetische praktijk Versteeg is ze gespecialiseerd in gebitsprothesen. ,,Mensen lopen vaak te lang met een verouderd kunstgebit rond en nemen klachten voor lief.”
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie