Met Fivon Coiffures lekker in je haar

29 april 2008 om 00:00 Nieuws

Fivon laat iedereen in zijn of haar waarde onder het motto: iedereen zijn eigen hoofd. ,,Daarom zijn we ook geliefd”, weet Yvonne, ,,we hebben een vaste kern klanten, mensen in de leeftijd van drie maanden tot negentig jaar. Onze salon leent zich ook voor een brede doelgroep: in de huiselijke sfeer voelen klanten zich snel thuis en ontstaan vaak spontane gesprekken.”

Dat betekent trouwens niet dat Fivon niet trendy knipt. Het grootste deel van de Fivon kapsters zitten al jarenlang in het vak. Volgens Yvonne is het juist daarom belangrijk om regelmatig cursussen te volgen. ,,Het houdt je scherp”, legt ze uit. ,,Het is leuk om af en toe de puntjes weer eens op de i te zetten en nieuwe inspiratie op te doen.” Natasja is de kleurspecialist van Fivon. Yvonne: ,,Zij weet alles van de nieuwste trends op kleurgebied en frist onze kennis ook vaak op.”

Bij Fivon kapper wordt uitsluitend gewerkt met de producten van Goldwell. ,,Het is prettig om met een merk te werken”, meent Yvonne. ,,Goldwell werkt alleen met kapsalons dat geeft wel aan dat ze professioneel bezig zijn. Goldwell geeft goede service; zit je met een probleemgeval op bijvoorbeeld kleurgebied dan is Goldwell direct bereikbaar voor advies.” Fivon Coiffures gekozen voor de meest luxe Goldwell serie: Innereffect. Yvonne vertelt: ,,Deze lijn is gebaseerd op herstel en verzorging van het haar. De actieve nanocapsules dringen diep in het haar door en zorgen voor supergezond haar. Gekleurd haar houdt ook veel langer een intensieve glans door Innereffect.”

Is nu superstijl haar een hit, de permanent is niet ver weg. ,,Dat zie je meestal, die reactie van de ene trend op de andere”, legt Yvonne uit, ,,plots is iedereen uitgekeken en slaat het modebeeld extreem om. Was het pasgeleden nog hip om twee extreem verschillende kleuren in je haar te doen nu is dat helemaal passé en is het juist modern om je haar in natuurtinten te verven.”

Wie nog wat anders wil dan knippen en kleuren kan er ook terecht want Fivon Kapsalons heeft een zonnebank staan. ,,Daar hebben we regelmatig actietarieven voor”, verklapt Yvonne. ,,Overigens hebben we dat ook voor de kapsalon: iedereen die in de maand mei langskomt, krijgt gratis highlights of een kuurmassage.”

u Fivon Coiffures

Aristotelesstraat 2

Amersfoort

033 4 55 24 38

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie