CitySpa Beauté Elysée

29 april 2008 om 00:00 Nieuws

,,De kracht van onze City Spa”, is volgens Ryon, ,,dat we met een team van vier vakvrouwen samenwerken die elk hun specialisaties hebben.” Thaise pedicure Ratana geeft pedicurebehandelingen en voetmassages. Voor de cosmetische voetbehandelingen en hot stone massages kun je terecht bij Shane. Make-up, nagelstyling en manicures verzorgt Jojanneke. Klanten komen bij Ryon voor de Shiatsu massages en speciale behandelingen op het gebied van anti-veroudering, mesotherapie, permanente make-up en definitief ontharen.

De CitySpa werkt met topmerken als: Juvena, Neoderma, Carat van Pascaud, Medex en Gatineau. De pedicures en manicures werken met het Amerikaanse merk O.P.I., twee keer uitgeroepen tot winnaar van de beautytest in AvantGarde Magazine. Ryon: ,,De beautyredacties zijn vol lof over deze nagellakcollecties en dat is een van de redenen waarom ik ervoor gekozen heb; in een kosmopolitische City Spa laat je op professionele wijze je nagels lakken met een wereldmerk.”

,,Natuurlijk bieden we ook speciale behandelingen voor mannen”, vervolgt Ryon. ,,We merken dat mannen steeds meer openstaan voor een ‘periodieke check-up’. Donkere kringen, een doffe vermoeide huid of overmatig talg komen bij mannen veel voor. Dit is effectief te bestrijden met de reinigende en vitaliserende behandelingen die we bieden: Van Check-Up tot The best a Man can get. Ook gentlemen’s feet leiden een zwaar leven. We geven ze graag eens de behandeling die ze verdienen. Let wel, voor deze laatste behandelingen geldt: Men Only.”

u CitySpa Beauté Elysée

Weverssingel 7

Telefoon 033 - 475 87 37

info@beaute-elysee.nl

www.cityspa-amersfoort.nl

AMERSFOORT - In wereldsteden als Parijs, Londen, New York en Milaan is het niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Voor Amersfoort is het uniek. Ryon Miedema, al 12 jaar eigenaresse van Beauté Elysée, laat Amersfoort kennis maken met een nieuw en verfrissend fenomeen: de City Spa. Volgens Ryon is de City Spa helemaal van deze tijd. ,,We richten ons op mannen en vrouwen die even uit de dagelijkse drukte willen stappen en bewust tijd willen nemen voor lichamelijke verzorging en verwengevoel.”
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie