Intratuin specialist in hart en nieren

23 april 2008 om 00:00 Nieuws

Moons: ,,Onze bomen en heesters hebben een label met daarop alle kenmerken, dat maakt het kiezen een stuk eenvoudiger. Ook handig”, gaat hij verder, ,,is dat al onze grotere planten in een zogenaamde container staan, daardoor kunnen ze op ieder moment de grond in.” De containerpotten zorgen er volgens Moons ook voor dat de planten altijd goed aanslaan en mocht het een keertje niet lukken dan krijgt de onfortuinlijke klant gratis een nieuw exemplaar.

Back to the roots, is een van de vele trends die tuinland deze zomer kent. En dan hebben we het over de eetbare tuin. De tuin wordt niet meer alleen gewaardeerd om haar decoratieve uitstraling, het is ook leuk wanneer je eetbare planten in de tuin kweekt. ,,De tuin krijgt weer een functie”, vertelt Moons, ,,je moet dan denken aan het verbouwen van kruiden, een paprikaplant, tomaatjes of groenten die je bij wijze van spreken zo op de barbecue gooit.”

Uniek noemt Moons het Intratuin Borderplan. ,,De groenspecialisten en stylist van Intratuin hebben een drietal borders gecreëerd”, legt hij het plan uit. “De moderne border, de cottage border en de plukborder. Modern is strak, cottage is rommelig en pluk spreekt voor zichzelf. Je kiest je border en met het in de winkel aanwezige boodschappenlijstje kun je jouw border gemakkelijk bij-elkaar-winkelen.”

Intratuin Amersfoort, heeft een uitgebreid assortiment aan tuinmeubilair en tuinkeukens. ,,De tuinbezitter heeft tegenwoordig meerdere tuinsets staan”, zegt Moons. ,,Tuinkeukens hebben we in allerlei maten, ook met een kleine tuin kun je aan deze trend meedoen.”

u Intratuin Amersfoort, Amsterdamseweg 139, telefoon: 033-4611203, fax: 033-4612832

AMERSFOORT - Een sfeerwinkel noemt bedrijfsleider Marcel Moons zijn Intratuin. Moons, die eind vorig jaar bij Amersfoort binnenkwam heeft de winkel helemaal naar zijn hand gezet. ,,Natuurlijk is Intratuin primair een tuincentrum, maar je moet ook naar Intratuin komen omdat de sfeer er anders is dan in de andere tuincentra”, aldus Moons: ,,Winkelen in het groene warenhuis dat Intratuin heet moet vooral ook leuk zijn, sterker nog: het is een beleving op zich. Noem het een fun-shop-uitje.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie