Sam Sam Togo biedt nieuw concept

9 april 2008 om 00:00 Nieuws

Afhaalcentrum China Palace in winkelcentrum Nieuwland is per 1 maart omgetoverd tot Sam Sam Togo. Na een verbouwing ziet de zaak er, door de strakke inrichting en het gebruik van rood en zwart, uiterst modern uit. Met Sam Sam Togo introduceert Susan Cheng in Amersfoort een nieuw concept in afhaaleten.

,,Sam Sam betekent van alles een beetje”, legt eigenaresse Susan Cheng uit. ,,Onze klanten kunnen eenpersoonsgerechten kiezen en zo naar eigen keuze hun maaltijd samenstellen. Door kleine porties aan te bieden, kunnen mensen verschillende dingen proeven. De gerechten worden verpakt in magnetronbakjes. Het is ideaal voor mensen die alleen wonen of met z’n tweeën. Je kiest waar je trek in hebt en je hoeft bijvoorbeeld niet meer één hele Babi Pangang maaltijd te nemen. Voor mensen die dat wel willen, bijvoorbeeld gezinnen, kan dat trouwens nog steeds. Maar ook bij gezinnen kan keuze uit eenpersoonsporties handig zijn. Wanneer de moeder zin heeft in Babi Pangang, de vader in Kip Kerrie en de kinderen in patat met een kroket kunnen ze allemaal hier terecht.”

Snackmenu’s bestaande uit biefstuk, spareribs of vissteak met salade en verse patat, en losse snacks als een kroket, frikandel of een patatje zijn nu ook aan de Lage Boog 16 verkrijgbaar. Het aanbod Chinese gerechten is ook uitgebreid. Zo zijn Thaise Bief, Wok Gamba’s, salades en maaltijdsoepen toegevoegd aan de menukaart. ,,Wij vinden het leuk om mensen verschillende dingen te laten proeven”, vervolgt Susan Cheng. “Daarom bieden we veel keuze en hebben we sinds de opening garnalensalade en loempiaatjes meegegeven aan klanten om te laten proeven. De komende weken geven we ook weer iets lekkers mee. Wat dat is, blijft nog even een verrassing!”

Probeer de eenpersoonsgerechten van Sam Sam Togo op het vertrouwde adres in winkelcentrum Nieuwland. Sam Sam Togo is van dinsdag t/m zondag geopend van 16.00 tot 21.00 uur. Op maandag gesloten; behalve op feestdagen. Als u uw bestelling telefonisch doorgeeft, staat die klaar als u hem af komt halen. Ook partycatering vanaf twintig personen is mogelijk. Informeer vrijblijvend bij Sam Sam Togo.

u Sam Sam Togo

Lage Boog 16

3824 EG Amersfoort

Telefoon (033) 457 01 88

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie