Adéro Makelaardij nu NVM lid

9 april 2008 om 00:00 Nieuws

De Rooij: ,,Als NVM makelaar kom je prominent op Funda te staan en dat is veruit de meest bekeken huizensite van ons land. Bovendien kan je als NVM makelaar een woning als zogenaamd Tophuis op Funda presenteren. Zo sta je nog eens extra in de schijnwerpers.” Maar de grootste meerwaarde van het NVM-lidmaatschap is volgens De Rooij wel de enorme kennisbron die de organisatie hem, en daardoor ook zijn klanten, als klein makelaarskantoor biedt. De Rooij: ,,De NVM heeft bijvoorbeeld juristen in dienst. Van hun kennis kan ik, als lid, mooi gebruik maken. Verder heb ik, door lid te worden van deze organisatie, mij aangesloten bij een enorm netwerk van makelaars. Waardevol is ook de regelmatige uitwisseling die je met dit netwerk hebt; alle woningen die ik in de verkoop neem, worden direct onder de NVM Makelaars verspreid. Een ander voordeel van het lidmaatschap is het keurmerk dat als het ware aan een NVM Makelaar kleeft: de consument kan er van op aan dat een dergelijke makelaar deskundig is en dat de vakkennis altijd up-to-date is.”

Arie de Rooij is een moderne makelaar, zijn verkoopdienstverlening heeft hij in drie pakketten gegoten: Standaard, Compleet en Comfort. Bij het standaard pakket worden de taken verdeeld tussen makelaar en verkoper, kiezen voor het complete pakket betekent alle zorgen uit handen geven en het comfortpakket biedt nog een aantal extra services zoals een verhuisservice. Verder is het adagium bij Adéro: No cure, no pay. ,,Dat vind ik normaal, lukt het mij niet een woning te verkopen binnen de gestelde tijd, dan is het toch gek wanneer ik daar wel een rekening van opmaak”, aldus De Rooij.

Modern is ook de uitstraling van Adéro, De Rooij: ,,Presentatie is erg belangrijk; een pand dat opvalt, wordt eerder verkocht.”

u Adéro Makelaardij

Hamseweg 54 b, Hoogland

Telefoon: 033-480 07 00

Fax: 033-480 07 68

E-mail: arie@adero.nl

Internet: www.adero.nl

AMERSFOORT - Arie de Rooij is geboren in het Eemland en woonachtig in Hoogland. Vorig jaar april startte hij Makelaardij Adéro, een klein kantoor met als sterke punten een grote betrokkenheid en persoonlijke benadering. Nu na een jaar hard studeren mag De Rooij zich makelaar/taxateur noemen én op 18 maart trad hij toe tot de gelederen van de NVM makelaars. ,,Een echte mijlpaal”, zegt een gelukkige De Rooij. ,,Natuurlijk, een goede makelaar was ik ook voor die tijd, maar deze studie geeft het vak meer inhoud.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie