ASCA, alle autoschade onder een dak

26 maart 2008 om 00:00 Nieuws

ASCA repareert niet alleen conventionele autoschade. Onder de noemer ‘Smart Repair’ voert ASCA ook cosmetische reparaties aan interieur en exterieur uit. ,,Schadeherstel is op alle fronten specialistisch vakwerk”, aldus Schade Manager Jos Snel: ,,Daarbij kijken we kritisch hoe we de schade zo slim mogelijk kunnen repareren tegen zo min mogelijk kosten. Een beschadiging aan een lichtmetalen velg kan vaak gerepareerd worden en ook kijken wij bij bijvoorbeeld kleine parkeerdeukjes of we kunnen uitdeuken zonder te spuiten. Dat scheelt de klant als snel honderden euro’s”, legt Jos uit, ,,We repareren en herstellen snel en goed. Daarom geven wij vier jaar garantie op ons werk en behoud van fabrieksgarantie.”

Onlangs organiseerde autoschadeherstelbedrijf ASCA een workshop autoschadeherstel, Amersfoortse ondernemers konden alle facetten van autoschadeherstel zelf ervaren. Van het schatten van een schade, het spuitwerk in de hypermoderne spuitcabine tot en met het herstellen van een brandgaatje in de bekleding. ,,Veel mensen hebben geen idee wat er allemaal komt kijken bij het herstellen van een autoschade. Daarom vonden wij het een leuk idee ondernemers en tussenpersonen in de gelegenheid te stellen aan den lijve te ondervinden welk traject een schadeauto doorloopt”, vertelt Jos Snel. ,,De reacties op deze avond waren enorm positief.”

Diverse grote bedrijven, binnen en buiten de regio, spreekt de werkmethode van ASCA aan; zij hebben hun wagenpark bij het schadeherstelbedrijf in beheer. ,,Want bij een flinke deuk of bij een kleine schade, als particulier of als bedrijf, wil je maar één ding: dat de auto er weer uitziet alsof er nooit schade aan is geweest en dat je geen omkijken hebt naar het gehele afwikkelingstraject. Ach, we kunnen er veel woorden aan vuil maken”, zegt Jos, ,,waar het om gaat is dat de klant voor 100% op ons kan rekenen.”

u ASCA

Industrieweg 5

Amersfoort

033 4600999

www.asca.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie