PD personeel in technisch werk

26 maart 2008 om 00:00 Nieuws

De technische specialist staat centraal bij PD personeel. ,,Wij zijn in staat om wensen en behoeften van de specialisten te vertalen naar een nieuwe technische baan. Een baan die niet alleen bij opleiding en werkervaring past maar zeker ook bij de persoonlijke eigenschappen. De ene persoon voelt zich nu eenmaal beter thuis bij een multinational, de andere bij een familiebedrijf”, legt Vliek uit.

Kandidaten komen in dienst van PD personeel. Vliek: ,,De werkgeverslasten en de risico’s zijn dan ook voor ons, wij declareren de opdrachtgever alleen de werkelijk gemaakte uren. Wanneer een functie zo goed bevalt dat de gedetacheerde in dienst wil treden bij de opdrachtgever, is dat uiteraard mogelijk.” Naast het detacheren van technische specialisten doet PD personeel ook aan payrolling.

Is er eenmaal een match, dan verliest PD personeel de kandidaat niet uit het oog. ,,We praten regelmatig even bij, dat is een van de redenen waarom zoveel technisch specialisten zich hier thuis voelen. Een andere reden is het feit dat account-managers Steven van Braak en Patrick Hamers zelf een technische achtergrond hebben, ze zitten op dezelfde golflengte zitten en dat is prettig”, vertelt Vliek.

Belangrijk is volgens Vliek ook dat er een band ontstaat tussen PD, opdrachtgevers en werknemers. ,,We laten ons nooit in de weg zitten door formaliteiten of procedures, detacheren is een kunst waarin mensen altijd centraal staan”, zegt Vliek. ,,PD personeel is een no nonsense bedrijf, we lopen hier ook niet in een driedelig pak, met een te dikke stropdas, dat is niks voor ons.”

PD personeel nodigt techneuten uit om eens hun CV te mailen. ,,Ook wanneer je nu tevreden bent met je werksituatie, is het niet verkeerd om tussentijds je marktwaarde te toetsen”, meent Vliek.

u PD personeel Amersfoort, Utrechtseweg 29-L, Postbus 2141, 3800 CC Amersfoort. Telefoon 465 66 02, site www.pdpersoneel.nl.

AMERSFOORT - PD personeel, is een technisch detacheringbureau met vijf vestigingen in Nederland. Het detacheringbureau is een jonge flexibele organisatie, gespecialiseerd in de technische detachering. PD personeel Amersfoort zet projectmatig en structureel vakspecialisten in de werktuigbouwkunde, elektro- en installatietechniek op MBO/HBO/WO niveau in. Michiel Vliek, PD’r van het eerste uur, heeft per 1 januari 2006 een kantoor in zijn woonplaats Amersfoort geopend.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie