Tweewielercentrum Hoogland

19 maart 2008 om 00:00 Nieuws

Een grotere winkel betekent meer assortiment, zo ook in Hoogland. Groenestein vertelt: “We hebben onze collectie fietskleding aanmerkelijk vergroot met meer en bijzonderder kleding. We richten ons voornamelijk op de ‘gewone’ fietser en in de rekken hangt dan ook bijvoorbeeld de betere regenkleding en jassen die je ook kunt dragen als je niet op de fiets zit. Een nieuwe ontwikkeling is dat er nu ook speciale dameskledinglijnen worden gemaakt, voorheen heette alles uniseks en moesten de dames zich vaak aanpassen, dat hoeft dus niet meer.” Naast kleding voor de toerfietsers hangt er een groot assortiment Spinning kleding in de zaak. ,,Spinning is hot”, aldus Groenestein. ,,Wij hebben nu een grote keus in speciaal voor deze sport ontwikkelde kleding en schoenen.”

De elektrische fietsentrend die een paar jaar geleden voorzichtig startte is inmiddels booming. Groenestein: ,,Vergis je niet, je moet blijven fietsen, je krijgt alleen trapondersteuning en je kunt zelf aangeven hoeveel je geholpen wilt worden.” Volgens Groenestein worden de elektrische fietsen niet alleen door senioren gekocht maar is de fiets ook in trek als woon-werk-fiets. ,,Je wilt gezond naar je werk, maar niet bezweet aankomen”, vat Groenestein het dilemma van de fietsforens samen, ,,dan is trapondersteuning dé oplossing.” Voor twijfelaars heeft TWC altijd een aantal demofietsen staan om het elektrische fietsgevoel te ervaren.

Nieuwe snufjes bij TWC zijn het Body Fit apparaat wat iedereen een fiets-op-maat aanmeet en het Sit-Fit systeem dat door het lokaliseren van iemands zitbotjes aangeeft welk zadel het beste bij iemand past. Groenestein: ,,Er zijn net zoveel billen als zadels, de juiste combinatie kan veel zadelpijn voorkomen.”

Op 20, 21 en 22 maart 2008 staat TWC in het teken van de vernieuwing. Voor de klanten betekent het dat ze kunnen meedoen aan een kassabonnenactie waarbij onder andere een -hoe kan het ook anders- fiets te winnen valt, voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. Groenestein: ,,We willen iedereen mee laten profiteren van onze nieuwe look.”

u Tweewielercentrum Hoogland

Hamseweg 15

Telefoon 4802030

www.TWC-Hoogland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie