Sluitingsdatum Jongerenprijs uitgesteld

27 februari 2008 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De sluitingsdatum voor het indienen van plannen voor de Jongerenprijs 2008 is verzet naar 20 maart. Jongeren krijgen hierdoor extra tijd om hun wensen en ideeën om te zetten in een plan.

De jongerenprijs wordt dit jaar voor de 4e keer georganiseerd door Young Vision en de gemeente Amersfoort. Thomas van Gaal, Young Vision: ,,We zijn dit jaar iets later gestart met de publiciteit rondom de Jongerenprijs en we merken dat jongeren meer tijd nodig hebben om een plan in te dienen. Daarnaast merken we dat jongeren wel veel ideeën hebben maar het lastig vinden om dit in een plan te zetten. Young Vision kan hierbij goede ondersteuning bieden. Wij zijn te bereiken via info@youngvision.nl.’ De Jongerenprijs biedt alle jongeren de kans een plan te realiseren voor een jongerenactiviteit. De winnaars krijgen een budget van € 5.000 (categorie 12-16 jaar) of € 10.000 (categorie 17-23 jaar) waarmee ze hun plan mogen uitvoeren. Nieuw dit jaar is dat ook schoolklassen, clubs of groepen jongeren een plan mogen indienen. Info: www.jongerenprijsamersfoort.nl.

Jongeren die willen deelnemen sturen hun plan voor 20 maart naar Gemeente Amersfoort, o.v.v. Jongerenprijs 2008, t.a.v. D. Batman afd. Welzijn en Onderwijs, Postbus 4000, 3800 EA in Amersfoort. De prijsuitreiking is op 18 april.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie