Kamphuis & Berghuizen Accountants

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

De twee jonge enthousiaste accountants Martin van der Brug en Rudi Düpper waren al goede bekenden van elkaar en worden nu van buren collega’s. Samen gaan ze de Amersfoortse en Eemlandse markt bestormen.

Van der Brug: ,,Ons samengaan biedt de beide accountantskantoren voordeel: de klanten van Düpper kunnen plotseling terugvallen op de know-how van een grotere organisatie, ons kantoor profiteert van de kennis van lokale markt die Düpper met zich meebrengt, je ziet het dit ‘huwelijk’ is voor alle partijen een win-win situatie.” Accountantskantoor Kamphuis & Berghuizen is dan ook van plan de komende tijd flink te groeien: ,,Nu de commerciële slagkracht van kantoor Amersfoort versterkt is, kunnen we een groter deel van de ‘taart’ veroveren”, vertelt Van der Brug. ,,En die taart wordt de komende jaren alleen maar groter want er zit veel groeipotentie in Amersfoort.”

Rudi Düpper en Martin van der Brug zijn allebei woonachtig in Amersfoort en dat is voor de klant al gelijk een voordeel vindt Van der Brug. ,,We zijn verbonden met de lokale markt en kennen veel klanten en potentiële klanten ook uit het informele circuit dat schept een band, je praat gemakkelijker met elkaar, er is over en weer vertrouwen”, legt Van der Brug uit. Volgens de accountant is vertrouwen in de relatie tussen klant en accountants essentieel, immers de klant legt wel zijn hele financiële hebben en houden op tafel. ,,Dat doe je niet wanneer er geen vertrouwen is”, concludeert Van der Brug.

Wie accountants nog steeds associeert met stemmige grijze pakken en serieuze gezichten weet niet wat hij ziet wanneer hij het kantoor van Kamphuis & Berghuizen Amersfoort binnenkomt. ,,Informeel, vrolijk, jonge hondenmentaliteit, uitstekende netwerken en afspraak=afspraak”, zo typeert Van der Brug het kantoor. ,,Ik kan me voorstellen dat dat potentiële klanten nieuwsgierig maakt”, gaat hij verder. ,,Ze zijn van harte welkom om, helemaal vrijblijvend, eens of meerdere keren langs te komen.”

De jonge hondenmentaliteit bij het kantoor doet niets af aan de professionaliteit van het kantoor. Van der Brug: ,,Ingewikkeld, eenvoudig, alles pakken we aan, iedereen kan bij ons terecht.”

u Kamphuis & Berghuizen

Accountants/Belastingadviseurs

Amersfoort

Maanlander 35

033-4506280

www.kamphuisberghuizen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie