Schoonheid bij Pilar’s Choice

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Uitspraken als ‘O, je hebt rimpels, je moet botox hebben’ zijn Osorio Sanchez een doorn in het oog. ,,Mensen verwachten wonderen van botox”, reageert ze, ,,maar wonderen bestaan niet, ik schets mijn klanten een realistisch beeld, niemand heeft er iets aan wanneer ik net doe alsof botox alle problemen oplost. Er is nog zoveel mogelijk zonder onmiddellijk naar injectables te grijpen. Bovendien is het inbrengen van lichaams-oneigen stoffen niet bij iedereen zonder risico, bij Pilar’s Choice staat veiligheid altijd voorop, het is toch je lichaam daar heb je er maar een van.”

Pilar’s Choice ondersteunt huidverbetering-behandelingen met voedingssupplementen. Osorio Sanchez: ,,Voedingssupplementen hebben een positieve invloed op de huidconditie. De combinatie van een interne én externe behandeling leidt tot een positief en langdurig resultaat.”

Bij Pilar’s Choice begint iedereen met een zorgvuldige intake. Osorio Sanchez: ,,Iemand die hier binnenloopt en roept: ik wil die en die behandeling, is bij ons aan het verkeerde adres. De intake heb ik nodig om mij een beeld van de klant te vormen. Om een optimaal advies over behandelingen en gebruik van producten te kunnen geven is het voor mij essentieel om informatie te verkrijgen over de gezondheid, levensstijl, en zelfs de werkomgeving van de persoon die voor mij zit.” Het intake gesprek bij Pilar’s Choice duurt 45 minuten is gratis. Naar aanleiding van de intake maakt Osorio Sanchez voor haar klant een speciaal op hem of haar toegesneden behandelplan. ,,Daarin schets ik verschillende scenario’s”, aldus Osorio Sanchez. ,,Het staat de klant vrij om daaruit te kiezen.”

u Pilar’s Choice

Kamp 47

Telefoon: 033 - 470 13 76

www.pilarschoice.nl

AMERSFOORT - Jarenlang was drs. Pilar Osorio Sanchez in dienst van anderen, zo werkte ze in privé klinieken en ontwikkelde ze schoonheidsproducten voor een internationale onderneming. Nog steeds geeft ze, als docente, bij ANBOS workshops voor hoogopgeleide schoonheidsspecialisten maar ze is ook voor haar zelf begonnen. In haar eigen bedrijf Pilar’s Choice kan ze eindelijk haar eigen keuzes maken bij de behandelingen van haar cliënten. Keuzes niet ingegeven zijn door commercie maar op de individuele klant.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie