Holland International Reisbureau

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Sandra: ,,Holland International Reisbureau is het grootste geïntegreerde reisbedrijf van de wereld. Dat betekent dat we kunnen profiteren van hun deskundigheid en ervaring. Als team hebben we dat vooral gemerkt in het feit dat we een nog betere service kunnen bieden en dat we -met die goede back up- het laatste jaar ook meer tijd voor de klant hebben. Een dubbel voordeel, leuk voor ons maar zeker ook goed voor de klant.”

Inmiddels zijn de zomervakantieboekingen weer in volle hevigheid losgebarsten. ,,Favoriet is natuurlijk de Verenigde Staten”, vertelt Sandra. ,,Door de lage koers van de Dollar is die bestemming in klap voor veel mensen bereikbaar geworden. Wat overigens wel inhoudt dat je er snel bij moet zijn. De vluchtprijzen stijgen namelijk iedere dag. Terug van weggeweest is Griekenland, ook dit land mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. Vooral voor die toeristen die het massale beu zijn en terug willen naar het pure. Anderen kan het weer niet luxe genoeg zijn. Er zijn veel verschillende soorten vakantievierders en voor iedereen kunnen wij wel iets vinden.”

Bij Holland International Reisbureau is het ook mogelijk om losse elementen te boeken en zo zelf je reis samen te stellen. Sandra: ,,Vooral zakelijke reizigers maken hier gebruik van; zij hebben bijvoorbeeld een congres geboekt en wij verzorgen dan de vlucht en de huurauto of het hotel. Maar deze service is ook geschikt voor particulieren die zelf het hotel al hebben geboekt en ons het vervoer laten regelen.”

Volgens Sandra bevalt de Nederlander het zelf boeken via internet steeds minder. ,,De internetboekers komen steeds vaker bij ons terug”, vertelt ze. ,,Mensen komen er achter dat het uitzoeken van een vakantie erg veel tijd kost en dat je bovendien -als leek- moeilijk kan inschatten hoe betrouwbaar een internetorganisatie is. Van de zeven reisorganisaties die in 2007 failliet gingen, waren er zes internetreisbureaus, dat zegt, denk ik wel genoeg. En laten we eerlijk zijn, waarom zou je zelf gaan zoeken als je dat ook aan ons kan overlaten.”

u Holland International

Reisbureau

Regenboog 79

033-4530500

amersfoort@hireisbureau.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie