SNS Regiobank, persoonlijk

30 januari 2008 om 00:00 Nieuws

Hoe klein de bank ook is, het assortiment aan bankproducten is meer dan volledig. Achter de SNS Regio Bank staat de grote SNS Reaal organisatie en alle producten worden onder die paraplu verkocht. SNS Reaal is niet alleen een stevige partner wat bankproducten betreft, zij zorgen er ook voor dat het kennisniveau van de medewerkers van de SNS op peil blijft. Klein betekent dus zeker niet ondeskundig of onvolledig.

Dat een kleinere bank ook concurrerende tarieven kan bieden bewijst de SNS Regio Bank met haar spaardeposito tarief van 4,5%. ,,Daar kan bijna geen bank tegen op”, glundert Maasse. ,,Ja, misschien zo’n Turkse Bank maar die heeft alleen een kantoor in Amsterdam, dus dan is de keus voor een Amersfoorter snel gemaakt, lijkt me.” Ook in hypotheken heeft de SNS Regio Bank een ruime keus; zij verkoopt, net als de zogenaamde hypothekenwinkels, van een groot aantal partijen. ,,Een vergelijking maken tussen verschillende tarieven is in een moment gepiept”, meldt Maasse.

Niet alleen de laagdrempeligheid van de SNS Regio Bank is uniek in bankenland, ook uniek is dat de klant er nog gekend wordt. Maasse: ,,Mijn echtgenote is afkomstig van het Soesterkwartier bij haar zit Amersfoort in het bloed, zelf ben ik na zoveel jaar ook vergroeid met de stad en met de klanten van de bank. Ik kan gerust zeggen dat we 99% van onze klanten persoonlijk kennen. Kom daar bij een grote bank tegenwoordig maar eens om, daar is de omloopsnelheid van het personeel zo groot dat een klant zijn verhaal vaker dan een keer moet afsteken. Klanten vinden dat vervelend en kijk, bij de SNS Regio Bank is ook dat niet nodig.”

u Financieel Adviesburo Connie Maasse, Noordewierweg 70, e-mail info@conniemaasse.nl, telefoon 033 - 455 55 05, fax 033 - 455 55 04

AMERSFOORT - Financieel Adviesbureau Connie Maasse is zelfstandig intermediair van de SNS Regio Bank. De familie Maasse zit al 25 jaar in de financiële dienstverlening, naast Connie en haar echtgenoot Jan schuift ook hun dochter al met enige regelmaat aan. Een hecht familiebedrijf dat sinds enige tijd in het Soesterkwartier gevestigd is. Persoonlijk en dichtbij zijn de kernwaarden van de SNS Regio Bank. Jan Maasse vertelt. Vertrouwen is de essentie van het bankbedrijf, aldus Maasse.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie