Enquête over hoe 'Soesterweg mooier kan'

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het comité 'De Soesterweg kan mooier' wil dat de Soesterweg als laan wordt hersteld wordt en behouden blijft en heeft een enquête verspreid onder de bewoners om te horen wat zij willen. Het comité maakt zich zorgen over de toestand van deze eeuwenoude laan en de nabije omgeving.

Het comité merkt op dat de Soesterweg een straat is met geschiedenis, maar dat deze weg wel wat mooier kan. Het comité consateert dat er in de loop van de tijd meer dan 44 bomen aan de Soesterweg verdwenen, zonder nieuwe aanplant. Het comité wil dat daar nieuwe bomen voor terugkomen met een forse diameter. Ook over de verdere inrichting wil het comité graag de mening horen van de buurtbewoners. Daarom wordt er een enquête gehouden waarin onder meer wordt gekeken naar zaken als verkeersveiligheid, sociale veiligheid, speelplekken, groenvoorziening en de verdere inrichting.

In het comité 'De Soesterweg kan mooier' zitten Frank Duivenvoorde, Wim van Gammeren, Henk de Haan en Jeroen Osendarp. Het comité denkt dat de overheid af en toe een zetje nodig heeft om in actie te komen. Mensen moeten de enquête vóór 15 oktober inleveren bij de Soesterweg 331, Dahliastraat 1 of bij de Wijkwinkel, Noordewierweg 167.

Info: tel. 4612642

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie