Familiesportschool SI Hoogland

19 september 2007 om 00:00 Nieuws

Ed van den Berg, directeur: ,,De vechtsporten, van oudsher onze specialiteit, spelen nog altijd een grote rol in onze sportschool. De Stichting Judo Activiteiten Hoogland (SJAH), onze oorsprong, is nog steeds springlevend. Judo is er voor kinderen vanaf vier jaar, die beginnen met de zogenaamde tuimellessen.” De meeste judoka’s van SJAH zijn actief op een recreatief niveau maar er is ook een grote wedstrijdselectie groep die aan toernooien door het hele land deelneemt. Een aantal van deze groep is ook lid van Jong Oranje. Andere vechtsporten die in Amersfoort Noord gegeven worden zijn; karate, Jiu-jitsu, Aikido en Kickboksen.

Sportinstituut Hoogland is een official member van de Les Mills Platinum Club; dat betekent dat zij het grootste deel van de Les Mills programma binnen haar deuren heeft. Les Mills is een fitnessconcept dat bestaat uit 8 enerverende groepsfitnessprogramma’s, die stuk voor stuk zijn ontwikkeld door topchoreografen. Les Mills staat voor een aanstekelijke mix van beweging en muziek. Sporters bij het Sportinstituut kunnen kiezen uit; RPM© (fietsen), bodycombat©, bodypump©, bodybalance© (een mix van Yoga en Tai-Chi), bodyjam©, bodystep© en nieuw in huis: Easy RPM©, voor mensen die het niet meteen aandurven om voor de reguliere RPM© lessen te kiezen.

De sportschool richt zich op het hele gezin, met activiteiten als seniorenfit, peuter-, kleuter- en kidsdance, callanetics, aerobics en kids-aerobics, bovendien zijn er cursussen zelfverdediging en een Slank en Fit programma. Van den Berg: ,,Wij investeren regelmatig in nieuwe activiteiten én in onze accommodatie. Pas geleden hebben we airconditioning in de fitnessruimte geplaatst, daarmee is het sporten in die ruimte een stuk relaxter geworden en met ons nieuwe health software systeem maken we trainingsschema’s op maat.”

Voor de jeugd zijn er gratis proeflessen, zo kunnen ze diverse sporten uitproberen om zo te kijken wat hen het meest aanspreekt. Voor de andere potentiële sporters geldt; tot 1 oktober krijg je bij inlevering van dit artikel 10% korting en hoef je geen inschrijfgeld te betalen.

u Sportinstituut Hoogland

Kosmonaut 8d/e

Tel: 033-4567707

Fax: 033-4554798

www.si-hoogland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie