Willemse Schoenen vernieuwd

19 september 2007 om 00:00 Nieuws

,,De winkel is verrijkt met een prachtig houten pui”, vertelt Marijke Willemse, ,,en door de veranderde opstelling in de winkel hebben heren nu alle ruimte om schoenen te passen en uit te proberen. Ook de damescollectie heeft een ruimere opzet gekregen. Door de etalages aan te passen hebben we bovendien in de winkel meer licht kunnen creëren.”

Aan de Leusderweg worden comfortabele modeschoenen verkocht. Marijke Willemse: ,,Modisch comfort betekent dat wij schoenen in alle breedtematen hebben en bijvoorbeeld dameslaarzen met alle mogelijke schachtmaten. Klanten die op podologische zooltjes zijn aangewezen, hebben een ruime keus uit een eigentijdse en leuke collectie.” Het familiebedrijf heeft service hoog in haar vaandel staan: ,,Klanten zijn vaak blij verrast door de grote sortering”, aldus Marijke Willemse. ,,Schoenen kopen luistert nauw, een goed advies is uitermate belangrijk. Ons team van verkoopsters heeft de kennis in huis om dat te geven.” Alle toonaangevende comfortmerken zijn in de collectie opgenomen.

,,De classic fashion collectie wordt opgebouwd in samenwerking met het inkoopbureau Ravelli in Milaan. Toonaangevende fabrikanten vervaardigen voor ons comfortabele modeschoenen. Merken als La Ross, Paul Green, Nero Giardini, Scapa, Hispanita en Floris van Bommel. Dit najaar zien we veel pumps en korte laarsjes, maar ook de lange laars is nog altijd zeer actueel. Er is veel aandacht voor de details: mooie belijningen, kreukleer, gespjes, lakleer en gebruik van ruiten en prints.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft ook de schoenbranche bereikt, Willemse Schoenen springt daarop in en biedt bijvoorbeeld het Spaanse merk El Naturalista aan. Schoenen van dit merk zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, ze worden chroom en nikkelarm gelooid en er worden milieuvriendelijke lijmsoorten gebruikt. MVO is een belangrijk onderwerp bij El Naturalista. De fabrikant steunt bijvoorbeeld een werkgelegenheidsproject in Peru.

u Willemse Schoenen

Leusderweg 182

033 4613261

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie