Van Hell Makelaars: service en voordeel

12 september 2007 om 00:00 Nieuws

Goed makelaarsschap heeft volgens Van Hell alles te maken met een goede relatie met de opdrachtgever, verkoper van een woning én een goede relatie met de koper. ,,Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste, het zorgt er voor dat je een woning sneller verkoopt”, legt de makelaar uit. ,,Het kopen van een woning is een van de grootste beslissingen die een mens neemt in zijn leven en gaat gepaard met veel emotie. De kunst is om de koper om zijn gemak te stellen, mee te gaan in zijn gedachtewereld. Tijd aan hem te besteden maar ook hem tijd te laten. Tijd om een besluit te nemen, als je de koper gaat opjagen dan zal hij eerder geneigd zijn om nee te zeggen.” Van Hell heeft in zijn jarenlange carrière nog nooit een leeg huis hoeven verkopen: ,,Dat bewijst toch wel dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt”, vindt hij.

Niet alleen directe communicatie is een belangrijk onderdeel van het makelaarsvak, non-verbale communicatie scoort ook hoog. Alles moet in orde zijn; van de presentatie in de etalage, tot de zorgvuldigheid van de documentatie en last but not least; de internetsite van een makelaarskantoor. Van Hell: ,,De winkelfunctie van het kantoor wordt steeds minder belangrijk, potentiële klanten bekijken het woningaanbod vanuit de bureaustoel op hun computer. Wij besteden dus enorm veel aandacht aan onze internetsite, eigenlijk is dat ons nieuwe kantoor, digitaal en 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar.”

De nieuwe internetsite van Van Hell Makelaars biedt woningverkopers binnenkort de mogelijkheid om het dossier van hun woning digitaal te bekijken. Potentiële kopers kunnen op de site echt ‘de diepte’ in; de verkoopbrochures met daarin uitgebreide informatie kunnen eenvoudig binnengehaald worden via de site.

Van Hell Makelaars is gericht op full service dienstverlening, maar natuurlijk zijn afspraken over deeldiensten altijd mogelijk.

u Zielhorsterweg 79

Tel: 033 489 31 35

Fax: 033 489 06 69

E-Mail: info@hkmakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie