Metamorfose voor Beauty-N-Joy

12 september 2007 om 00:00 Nieuws

De schoonheidssalon werkt met gerenommeerde merken zoals Lancaster, Carita en Givenchy. Voor het aanbrengen van een permanente make-up heeft Beauty-N-Joy een speciaal voor deze discipline opgeleide medewerkster in dienst. Geen zin meer aan telkens opnieuw te moeten ontharen dan heeft Beauty-N-Joy de oplossing: permanent ontharen met de flitslamptechniek van de Ellipse.

De kapsalon van Beauty-N-Joy is een zogenaamde Kérastase Esprit salon, dat betekent dat naast kwaliteit vooral het welbehagen van de klant centraal staat. Voorafgaand aan iedere kappersbehandeling is er daarom standaard tijd voor een uitgebreide hoofdhuidmassage. Handen en nagels zijn een van de visitekaartjes van de hedendaagse vrouw de nagelspecialistes van Beauty-N-Joy zorgen ervoor dat deze visitekaartjes er altijd stralend uitzien.

In de nagelstudio worden de nieuwste technieken op het gebied van gelnagels toegepast. Deze gelnagels zijn tegenwoordig ook beschikbaar voor teennagels. José: ,,Ook zonder dat je gelnagels wilt, kan je prima terecht bij onze nagelstudio want ook je eigen nagels kunnen af en toe best een oppepper gebruiken. Neem bijvoorbeeld een manicure, een heerlijke verwenbeurt voor je nagels en je staat versteld van het resultaat.” Naast de nagelbehandelingen heeft Beauty-N-Joy ook twee pedicures in huis. ,,Onze pedicures zijn onder andere gespecialiseerd in de behandeling van zogenaamde diabetes nagels”, aldus José, ,,die behandelingen worden trouwens vaak door de zorgverzekeraar vergoed en zijn dus voor iedereen betaalbaar.”

Als dan het hele lichaam én het haar in de watten zijn gelegd dan is een mooi sieraad of een parfum de kroon op het werk. Ook daaraan is gedacht. Beauty-N-Joy verkoopt exclusieve sieraden van onder andere Karin Ravelli.

u Beauty-N-Joy

Ariane 50

033 475 00 04

www.beauty-n-joy.nl

info@beauty-n-joy.nl

AMERSFOORT - Na acht jaar vonden José van Melzen en Hanneke Brattinga, drijvende krachten achter schoonheidsconcept Beauty-N-Joy het tijd voor een metamorfose van hun onderneming. De afgelopen weken heeft de beauty salon nieuwe vloeren, vloerverwarming en een fris tintje gekregen. Maar het belangrijkste van de metamorfose is het feit dat er een vierde schoonheidssalon bijgekomen is. ,We hebben die extra salon echt nodig”, vertelt José van Melzen, ,,we willen onze klanten snel helpen.”
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie