Keistadfeesten op 7, 8 en 9 september

29 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

BINNENSTAD - In het weekend van 7, 8 en 9 september zijn de jaarlijkse Keistadfeesten. De Keistadfeesten bieden een gevarieerd programma, voor en door Amersfoorters. Al zappend door de binnenstad vindt elke bezoeker een activiteit naar zijn of haar zin.

Vrijdagavond 7 september 21.00 - 24.00 uur ‘Groenmarkt Keistad Live Festival’. Het Groenmarkt Keistad Live Festival laat een selectie zien van Amersfoortse bands met verschillende muziekstijlen.

Zaterdag 8 september 12.00 - 19.00 uur. Keistadfeesten Internationaal Straattheaterfestival. Ofwel KIS. De samenwerking tussen de Keistadfeesten en Amersfoorts Theater Terras brengt dit jaar een verrassende mix van voorstellingen op een zeer hoog niveau.

Muziek, Lieve Vrouwekerkhof. 21.00 - 23.00 uur met Amberroots. Een super swingende, spetterende, vrolijke en enthousiaste band. 23.00 - 01.00 uur DJ Rose. Hof: 21.30 - 01.00 uur DJ Arara met haar unieke show met Miss Vikakova.

Korte- en Langegracht: 21.00 - 01.00 uur Grachtenfestival. De Keistadfeesten zijn een nieuw evenement rijker. Vier podia, en heel veel acts, op of aan de grachten. Cultureel Podium De Kelder organiseert de eerste editie van het Grachtenfestival. Met Tribute 2 Bob Marley, Internationals (BE), Bjorn van Rozen, This Leo Sunrise, You MeElectricity, Mauve, El Mariachi en het Hallehuiskoor.

Zondag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur

Marktstad, de hele binnenstad een groot feest met kramen op de Langestraat, Utrechtsestraat, Arnhemsestraat, met een draaimolen op de Varkensmarkt en: ClowntjesHof, groots kinderspektakel op de Hof.

Kunstmarkt op het Lieve Vrouwekerkhof. Na het succes van de vorige jaren groeit de Kunstmarkt langzaam uit haar voegen. Op het plein staan meer dan 74 kramen waar kunstvoorwerpen te bewonderen en te koop zijn.

Voor de motorliefhebbers de Jaarlijkse Custom Show, georganiseerd door de Confederates achter de Hema.

u Zie ook www.keistadfeesten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie