Slot jubileumjaar Joost van de Vondel

4 juli 2007 om 00:00 Nieuws

Tijdens het feestjaar hebben er diverse activiteiten plaatsgevonden. In september de geweldige opening Bikkelbeats, een groot drumspektakel waaraan alle kinderen meededen. In oktober een rommelmarkt. In december een kerstkaartenverkoop. In februari een kunst- en cultuurweek, waarin alle kinderen gewerkt hebben aan onder andere poëzieposters en er een nieuw Vondellied werd geschreven.

BERGKWARTIER - De openbare basisschool Joost van de Vondel sluit op vrijdag 6 juli het feestjaar ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan af.

In april een sponsorloop, voor de jubileumkas en een goed doel. En in juni een reünie. En dan nu de feestelijke afsluiting. In samenwerking met RIMA-educatie werken alle kinderen op donderdag 5 en vrijdag 6 juli aan een spetterende voorstelling met natuurlijk als verhaallijn: ‘Van Joost van den V. tot Ali B.’.

De voorstelling wordt gehouden in carrouselvorm: leerlingen uit groep 8 (de tijdreizigers) zullen de ouders langs 22 minivoorstellingen leiden. Het geheel speelt zich af in de school en op het schoolplein en bevat theater, dans, zang, fotografie en film.

De voorstelling is op vrijdag 6 juli van 18.00-19.30 uur op de OBS Joost van den Vondel, Huijgenslaan 41.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie