Schoonheid kent geen leeftijd

22 juni 2007 om 00:00 Nieuws

Ook behandelt Homeris erectieproblemen onder medische begeleiding. Schoonheid is een natuurlijk verlangen. Een mooi uiterlijk draagt bij aan een sterker zelfbeeld. Ook in Amersfoort, bij Medisch Cosmetisch Instituut Intranos bv staat in privésfeer een gespecialiseerd team tot uw beschikking.

AMERSFOORT - Homeris Medical Center en Medisch Cosmetisch Instituut Intranos gaan samen in Amersfoort. Het team van Intranos is na jaren lang ervaring ook in Amersfoort gestart. Door de samenwerking is er een totaal concept voor Wellness en Anti Aging ontstaan. Rimpelbehandeling, huidverjonging en verbetering, verwijderen van spataderen, verzorgingsproducten, definitieve ontharing, verwijderen pigmentvlekken en couperose, endermologie en behandelingen tegen transpiratie.

Bij het ouder worden ontstaan er rimpels. Waar de werking van crèmes ophoudt begint de wereld van de injectables. Relatief kleine ingrepen met een groot resultaat.Wij werken met de meest moderne en veilige injectables; Botox, Hyaluronzuur en Scultpra.

Het is van belang u goed voor te laten lichten en uit te zoeken welke methode aansluit bij uw wensen. Tijdens een consult kunt u zich na deskundig advies verdiepen in de behandelingen en in overleg uitzoeken wat voor u het beste is.

Indien u last heeft van plaatselijke vetophopingen kunt u kiezen voor een LipoLyse behandeling. Tijdens deze behandeling wordt er het medicijn fosfatidylcholine geïnjecteerd. Dit zal ervoor zorgen dat u vet plaatselijk oplost. Na het gewenste resultaat kunt u de endermologie behandeling ondergaan voor extra ondersteuning. Deze endermologie machine rolt en zuigt u huid waardoor uw doorbloeding en vochtcirculatie beter wordt. Uw lichaam zal er strakker en slanker uitzien na deze behandeling.

Voor mannen is er een speciaal spreekuur en behandelprogramma voor erectie problemen, Homeris is in Nederland de enige kliniek die gebruik maakt van een specifieke combinatie van medicijnen die zijn werkzaamheid in de afgelopen jaren duidelijk heeft bewezen. Het persoonlijke contact met de arts, een uitgebreide anamnese en diagnose en een absoluut individuele medicatie vormen dan ook de kern van de behandeling.

Bij overmatige transpiratie van de oksels, kunt u behandeld worden met Botox. De behandeling bestaat uit kleine prikjes en zorgt ervoor dat u maanden minder of zelfs niet transpireert, deze behandeling kost € 350,00 voor beiden kanten.

Voor informatie www.intranos.nl of www.erectieherstel.nl of telefoon 033 4228015.

u Homeris medical center

Arnhemseweg 10

033-4228010

www.intranos.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie