Nieuw bedrijfspand MTC feestelijk geopend

6 juni 2007 om 00:00 Nieuws

,,De realisatie van het nieuwe pand heeft heel wat voeten in aarde gehad, maar het resultaat mag er dan ook zijn”, vertelt eigenaar Ludwig van der Kuijl over het nieuwe centrum van MTC. ,,Na een verbouwing van ruim drie maanden ben ik erg blij dat het pand nu officieel geopend is. Met de aanwezige faciliteiten in het centrum zal MTC nog beter kunnen inspelen op de laatste ontwikkelingen. We zijn dan ook helemaal klaar voor de toekomst”.

AMERSFOORT - Het Medisch Training Centrum Amersfoort (MTC) heeft zaterdag haar nieuwe bedrijfspand aan de Databankweg feestelijk geopend. Tussen 15.00 uur en 17.00 uur kwamen veel MTC-leden en andere belangstellenden het fraaie centrum op het bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort bekijken. De opening werd ‘s avonds afgesloten met een geslaagd feest waarvoor enkele honderden genodigden waren komen opdagen.

door Balt Gmelig

De groei en de verdere ambities van MTC maakten een nieuw onderkomen noodzakelijk. Het huidige centrum is drie keer zo groot als het pand op de vorige locatie aan de Terminalweg. In het pand is een multidisciplinair sport medisch centrum gevestigd, waarbij intensief wordt samengewerkt tussen de verschillende disciplines. Op de nieuwe locatie zijn uitgebreide trainingsfaciliteiten aanwezig voor paramedische begeleiding en worden trainingen aangeboden onder professionele begeleiding. Met behulp van deze faciliteiten biedt MTC een zorgvuldige en snelle aanpak aan van lichamelijke klachten, waarbij actief trainen onder deskundige begeleiding een belangrijke rol speelt in het plan van aanpak voor herstel.

Momenteel werken in het bedrijf dertien fysiotherapeuten met verschillende specialisaties. Naast MTC zijn een tweetal (bedrijfs-)psychologen, een acupuncturist en een diëtiste gevestigd in het centrum. Tevens is er in het grote pand een recruitementorganisatie (Network & Search/Agile People) gevestigd.

MTC werd in 2000 gestart door fysiotherapeut en manueel therapeut Ludwig van der Kuijl. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in training- en behandelprogramma´s gericht op met name preventie van klachten aan het houding- en bewegingsapparaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie