Thrillerauteur Saskia Noort in I-centrum

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

VATHORST - Thrillerauteur Saskia Noort brengt op vrijdag 8 juni ter gelegenheid van de Maand van het Spannende Boek een bezoek aan Vathorst. De wijk Vathorst vormt een ideale locatie voor deze avond aangezien Noorts laatste thriller Nieuwe Buren zich ook afspeelt in een Vinexwijk. De avond wordt georganiseerd door Bibliotheek Amersfoort en Stichting De Kamers. Journaliste Liliane Waanders gaat in gesprek met Noort over haar werk, haar schrijversschap én wonen in een Vinexwijk.

Noort is auteur van bestsellers als Terug naar de Kust en De eetclub en is met recht een zeer succesvolle auteur; sinds haar debuut in 2003 zijn er meer dan een miljoen boeken van haar verkocht. Behalve nominaties voor De Gouden Strop en de NS Publieksprijs, wordt haar werk ook verfilmd. Haar werk is brutaal, spannend en snel geschreven. Haar boeken houden de aandacht van de lezer vast tot het bloedstollende einde. Noort schreef het geschenk voor de Maand van het Spannende Boek, Afgunst. Het boekje wordt door boekhandels cadeau gedaan bij een besteding van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Op deze avond is De Algemene Boekhandel aanwezig, zodat iedereen twee vliegen in één klap kan slaan: een boek mét handtekening van Noort én het speciale geschenk ook van haar hand.

Vrijdag 8 juni, vanaf 20.00 uur in het I-centrum Vathorst. Kosten: € 7,50 en € 10,- voor niet-leden. Reserveren via info@bibliotheekamersfoort.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie