Uitdagende parttime banen bestaan

30 mei 2007 om 00:00 Nieuws

BusinessRelatie houdt zich bezig met het leggen van contacten tussen bedrijven. ,,We helpen onze opdrachtgevers om in gesprek te komen met klanten die interesse hebben in hun diensten”, legt hij de dienst uit. ,,Daarvoor hebben we een abonnementensysteem ontwikkeld. Doordat we structureel samenwerken met onze opdrachtgevers stijgt het rendement en is ook de band tussen ons en onze opdrachtgevers sterk. We kennen de markten van onze opdrachtgevers goed en kunnen met hen meedenken over het verbeteren van hun marktstrategie”. Perquin legt uit dat de combinatie tussen uitvoering en strategie de bedrijfsformule onderscheid van de concurrentie. Dat maakt het mogelijk om aandacht te besteden aan de rol van de medewerker. ,,De medewerkers die het werk uitvoeren adviseren de opdrachtgevers over verbeteringen op basis van hun ervaringen en gesprekken in de markt. Ze worden een serieuze gesprekspartner namens en voor de opdrachtgever”.

AMERSFOORT - ,,Als je het mij vraagt, is dit de leukste manier om werk en zorg te combineren”, legt Frank Perquin uit. Hij is directeur van het Amersfoortse bedrijf BusinessRelatie en biedt inwoners de mogelijkheid om het zorgen voor kinderen te combineren met een part-time baan. ,,Het zijn veelal hogere opgeleide moeders die graag aan de slag willen. Ik zie dat het vaak lastig voor hen is om een interessante baan te vinden voor een beperkt aantal uren in de week. Daar wil ik graag iets aan doen.”

De combinatie tussen uitvoerende en adviserende taken maakt de functie van medewerker BusinessRelatie geschikt om te combineren met een zorgtaak. ,,Het zijn part-time functies en we streven ernaar zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden in werktijden. Die liggen altijd binnen kantoortijden en zijn goed te combineren met het halen en brengen van kinderen naar school of kinderopvang”, aldus Perquin. ,,Vorige maand zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie. Niet alleen omdat we er meer mogelijkheden hebben om onze huidige groei te realiseren, ook omdat we nu meer parkeerruimte en werkplekken hebben en daardoor ook voor medewerkers makkelijker bereikbaar zijn”.

Het bedrijf kreeg vorig jaar een innovatiecertificaat van Syntens, onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. Perquin: ,,Dat hebben we gekregen voor onze bedrijfsformule. Ik zie het als een compliment voor de manier waarop we onze opdrachtgevers van dienst zijn en voor de manier waarop we in staat zijn om onze medewerkers een interessante part-time baan te bieden.”

Wie meer wil weten over het werken bij BusinessRelatie kan kijken op de website: www.businessrelatie.nl of bellen met 033-4699090 en vragen naar Frank Perquin of Patrick Tibboel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie