Tonny Gerritsen nieuwe directeur bij Lithos bouw en ontwikkeling

5 april 2018 om 13:29 Nieuws

AMERSFOORT Tonny Gerritsen is aangetreden als nieuwe directeur bij Lithos bouw en ontwikkeling. Met de komst van Gerritsen wordt het huidige directieteam versterkt en kan Henk Poldermans zijn rol van Algemeen directeur gaan overdragen aan Tonny Gerritsen, meldt het bouwbedrijf. Deze geleidelijke directiewissel moet zowel continuïteit als nieuw elan bieden in de Amerfoortse vestiging.

De andere leden van het directieteam Paul Dijkman en Albert Kooistra blijven aanspreekpunten voor respectievelijk de techniek en financiën. Gert van Uffelen blijft betrokken bij lopende projectontwikkelingen en gaat zich verder richten op het ontwikkelen van projecten binnen Zenzo Maatschappelijk Vastgoed.

Gerritsen is geen onbekende in de vastgoedwereld. Hij was tot dit jaar januari, bijna vijftien jaar directeur bij de Ten Brinke Group. Gerritsen over zijn nieuwe functie: ,,Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan als lid van dit directieteam. Henk heeft in de afgelopen jaren een prachtige organisatie opgebouwd die betrokkenheid, in de breedste zin, hoog in het vaandel heeft staan. Het enthousiasme waarmee de organisatie functioneert is aanstekelijk, ze verstaan niet alleen hun vak goed maar weten dit ook om te zetten in mooie projecten waarbij de klant centraal staat."

Directeur Henk Poldermans draagt na dertig jaar het stokje over aan Gerritsen, en gaat zelf met pensioen. Poldermans blijft als ambassadeur in beeld en betrokken bij Lithos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie