Brutale diefstal uit auto

4 april 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Twee jongens op een scooter hebben donderdagochtend op brutale wijze een automobiliste beroofd op de kruising van de de Industrieweg met de Nijverheidsweg-Noord.

De vrouw, een 34-jarige inwoonster van Eemnes, stond rond 08.55 uur met haar auto, een zwarte Mitsubishi Colt, te wachten voor het verkeerslicht. Plotseling stopte er naast haar een scooter of motorfiets met twee opzittenden. De passagier stapte af, opende het portier van de auto en nam de tas mee vanaf de passagierplaats. Direct daarna reden de verdachten met de scooter of motorfiets de Nijverheidsweg-Noord op in de richting van de Mijnbouwweg. Van de verdachten en hun vervoermiddel is slechts een beknopt signalement bekend. Beiden waren in het zwart gekleed, droegen zwarte helmen met donker vizier. Ook de scooter of motorfiets was zwart.

Ten tijde van de diefstal stonden er voor en achter het slachtoffer meerdere auto's te wachten voor hetzelfde verkeerslicht. De politie sluit niet uit dat iemand het kenteken van de scooter of motorfiets hebben gezien en verzoekt contact op te nemen met de politie in Amersfoort via het telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie